Od 2 lat czuję, że coś jest nie tak…

Praca z energią, sposoby na gromadzenie, ćwiczenia itp.
anielatarot
Nowa Krew
Nowa Krew

Od 2 lat czuję, że coś jest nie tak…

Post autor: anielatarot »

Od dłuższego czasu mam wrażenie, że moje życie jest ciągłą sinusoidą. Jednego dnia wszystko wydaje się być w porządku, a następnego wydarza się coś, co całkowicie mnie rozbija.

Od około dwóch lat mam poczucie, że ciągle coś się dzieje. Straciłam dziadka, pojawiły się problemy w pracy i sytuacje, w których czuję, jakbym była atakowana z różnych stron. Kiedy jedna sfera mojego życia zaczyna się układać, chwilę później w drugiej wszystko zaczyna się rozpadać.

Najdziwniejsze jest to, że mniej więcej od momentu, kiedy zaczęły pojawiać się u mnie bardzo wyraźne sny, zaczęło się dziać jeszcze więcej. Śnią mi się różne sytuacje, a niektóre z nich później rzeczywiście się wydarzyły — czasem nawet po kilku miesiącach.

Od pewnego czasu mam też bardzo silne poczucie, jakby coś mnie „atakowało” od tej strony. Nie potrafię tego dokładnie wyjaśnić, ale czuję się przez to bezsilna, zmęczona i momentami naprawdę nie wiem, co mam z tym zrobić.

Zastanawiam się, czy to może być kwestia energii, intuicji, jakiejś blokady, czy może po prostu przechodzę bardzo trudny okres i doszukuję się w tym czegoś więcej.

Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia? Szczególnie interesuje mnie to, czy komuś zaczęły pojawiać się bardzo wyraźne, później spełniające się sny i czy zauważyliście wtedy jakieś większe zmiany w swoim życiu. Chciałabym w końcu zrozumieć, co się ze mną dzieje i odzyskać trochę spokoju.

Wróć do „Energia i rozwój duchowy”