Tak więc możecie sobie obejrzeć
Strefa 51
-
Dagmara
- Senior forum

Re: Strefa 51
W tą niedziele będziecie mieli program na National Geographic Channel, premiera Tajemnice Strefy 51, między innymi będzie mowa o niedawno odtajnionych informacjach, zdjęciach i filmach wideo, a także wywiady z tymi, którzy tam przebywali.
-
IteratorZX81
- Forumowy maniak

Chciałem obejrzeć, ale zasnąłem >:<. Wie ktoś coś nt. powtórki?
-
Spooky Fox
- Administrator

Ogolnie rzecz biorac - syf. Znaczy się, niby program dobrze i fajnie zrobiony, sa wypowiedzi ludzi, ktorzy rzekomo tam pracowali, ale zadnej wzmianki o obcych pojazdach
Szkoda, ale z drugiej strony nie spodziewalem się niczego nadzwyczajnego bo programie tak mocno stojacym nogami na ziemi jak Nat Geo.
Szkoda, ale z drugiej strony nie spodziewalem się niczego nadzwyczajnego bo programie tak mocno stojacym nogami na ziemi jak Nat Geo.
-
Ramiro
- Nowicjusz

Oglądałem ten program. Mówią tylko o badaniach spraw bardziej przyziemnych - coś na temat samolotów nie wykrywalnych przez radary. O próbach jądrowych na terenach poligonu. Nie ma nic na tematu UFO, tudzież kosmitów.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
Darnok
- Senior forum

Gdyby osoba, do której mają pewność, że tam pracowała powiedziałaby, że UFO się tam znajdowało, to by powiedzieli. Akurat NAT GEO ciężko zarzucić bycie subiektywnym- świetnie pokazali to przy analizie Wielkiej Stopy i filmu z nią- z jednej strony pokazali, że taki kostium był prawie niemożliwy do stworzenia w tamtych czasach, a z drugiej, że człowiek mógł to wykonać- był to majstersztyk, ale wykonywalny. Dla mnie to najlepszy film o Strefie 51 jaki widziałem, poparty konkretnymi (kiedyś tajnymi) incydentami. Iterator- no ja oglądałem powtórkę- chyba o drugiej w nocy, albo o trzeciej byłaSzkoda, ale z drugiej strony nie spodziewalem się niczego nadzwyczajnego bo programie tak mocno stojacym nogami na ziemi jak Nat Geo.
-
Artur1996
Szkoda bo nie dysponuję National Geographic mógłby mi ktoś wskazać jakąś stronkę skąd można pobrać jakiś ciekawy dokument na temat tajemnic Strefy 51?
Dziękuje i Pozdrawiam
-- 2011-06-30, 13:24 --
Najlepiej ten Dokument co emitowany był w National Geographic.
Dziękuje i Pozdrawiam
-- 2011-06-30, 13:24 --
Najlepiej ten Dokument co emitowany był w National Geographic.
-
Spooky Fox
- Administrator

Trudno się z tym nie zgodzic. Nat Geo, jakiekolwiek programy by nie pokazywalo, zawsze ukazuja problem z dwoch stron. Natomiast tutaj byly same suche informacje bylych pracownikow. Sam film oczywiscie - swietny. Jak zawsze na NG. Ale pozostaje pewien niesmak w ustach. Wiecie, cos w stylu domniemanego domniemania o domnienanych spodkach.Darnok pisze:Gdyby osoba, do której mają pewność, że tam pracowała powiedziałaby, że UFO się tam znajdowało, to by powiedzieli. Akurat NAT GEO ciężko zarzucić bycie subiektywnym- świetnie pokazali to przy analizie Wielkiej Stopy i filmu z nią- z jednej strony pokazali, że taki kostium był prawie niemożliwy do stworzenia w tamtych czasach, a z drugiej, że człowiek mógł to wykonać- był to majstersztyk, ale wykonywalny. Dla mnie to najlepszy film o Strefie 51 jaki widziałem, poparty konkretnymi (kiedyś tajnymi) incydentami. Iterator- no ja oglądałem powtórkę- chyba o drugiej w nocy, albo o trzeciej była
Najbardziej mnie rozwalil moment, cos pod koniec programu, kiedy oblatywacz powiedzial tak:
Oczywiscie, ze mielismy w Strefie 51 obce pojazdy.
Ja juz w tym momencie oczy jak piec piecdziesiat, a koles dokancza zdanie:
Bylismy w posiadaniu pojazdow ZSRR, ktore mozna by uznac za obce wynalazki.
No rece mnie opadly
-
Stochu
- Nowa Krew

Zawiodłem się tym programem. Sądziłem że będzie coś o UFO, a było to co już wiedziałem, tylko z większymi szczegółami. Dla mnie to było cienkie, nic o UFO, Roswell...no może nie mogli o tym mówić, a końcówka i tak the best of 2011!
Czy mieliśmy u siebie obce pojazdy? Tak, samoloty ZSRR...FAIL xD
Czy mieliśmy u siebie obce pojazdy? Tak, samoloty ZSRR...FAIL xD
-
Darnok
- Senior forum

Nie żaden fail, a najprawdziwsza prawda o strefie 51.Czy mieliśmy u siebie obce pojazdy? Tak, samoloty ZSRR...FAIL xD
-
Stochu
- Nowa Krew

Wiem, ale chodziło mi o to że ja tu już o gadce nt. UFO się nastawiam, a on wyskakuje z pojazdami ZSRR xD