Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
bzykomar
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Re: Co Wam się ostatnio śniło?

Post autor: bzykomar »

Dzisiaj rano śniła mi się wyprawa w góry z szóstką moich znajomych :) Utknęliśmy na jakiejś półce skalnej gdzie było tylko parę drzewek i trochę zielonych roślin. Nie mogliśmy się z niej wydostać. Po jakimś czasie zgłodnieliśmy i zaczęliśmy wsuwać to co tam rosło. I tu najlepsze...Co jakiś czas przychodziła śmierć ( czarny płaszcz i kosa) i zabierała nam ostatki ,,żywności" a później po kolei każdego z Nas. Oczywiście ja zostałem jako ostatni, wszędzie już było pusto bo śmierć wszystko pozabierała. Gdzieś udało mi się znaleźć jakąś zieloną gałązkę, przyszła śmierć i mówi: ,, Oddawaj to ! " no to ja mówię : ,, Nie ! To moje ostatnie jedzenie :D" a ona: ,,Góffno mnie to obchodzi!" no więc ja jak na Polaka przystało : ,,To spier....! jak Cie to góffno obchodzi" i poszła... -_-
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

xD glodny Polak to nawet smierc przegada :P
jager3223
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: jager3223 »

W tą noc śniło mi się, że miałem OBE. Pamietam radość gdy mnie się udało wyjść z ciała XD. Dopiero rano zrozumiałem, że to nie było OBE tylko sen, w którym śniłem, że mam OBE. ;]
asiatko
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: asiatko »

Mój ostatni sen, jaki pamiętam to po lewej stronie widziałam na niebie anioły ubranych na biało po środku był rycerz, który miecz wbił w ziemię i powiedział ze mam patrzeć się na prawo i obserwować. Gdy spojrzałam na prawo to widziałam postać, która przypominała postać z bajki..... Czarownice. Tylko skóra tej czarownicy przypominała skórę węża
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Ja miałem dzisiaj kolejny sen z cyklu dziwnych, śmiesznych i zboczonych xD
Śniło mi się, że jednocześnie uprawiałem seks z jakąś blondi i... surfowałem po Onecie.
Po wejściu na Onet pokazało mi się okienko, na którym było widać pasek postępu (zmieniający kolor z zielonego na czerwony), a nad nim tytuł "Wskaźnik poziomu rozdziewiczenia dziewczyny" :lol:
Pasek zrobił się czerwony, a więc dziewczyna przestała być dziewicą... :P
Potem pokazał się pod spodem drugi pasek pod tytułem "Poziom wyr****nia"...

Chyba za dużo melatoniny wziąłem tej nocy...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Mnie się dzisiaj śnił Lech Kaczyński... :/
Wizytował jakąś szkołę, wchodzi do jednej sali, a tam któryś z uczniów wyskakuje z tekstem "Ej prezydencik jakiś przyszedł!". Kaczyński stanął jak zamurowany, gapił się chwilę na tego ucznia, po czym wyszedł. W tym momencie zdałem sobie sprawę z konsekwencji, jakie poniesie synek, nazwawszy prezydenta "prezydencikiem" :P
Potem jakaś konferencja prasowa. Osoba prowadząca przedstawia Kaczyńskiego: "Pan oberszturm... obresztrum... obesztrurm...", w tym momencie odzywa się Kaczyński (prężąc przy tym swoją kurduplą pierś): "Oberszturmbanfirer. Od dziś funkcjonuje nowe określenie na braci Kaczyńskich, jedynych prawdziwych patriotów polskich. Oberszturmbanfirer!".
Skwierczak
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Skwierczak »

Ostatni sen jaki pamiętam (Mam słabą pamieć do snów a notować nigdy mi się nie chce :) ) Był maksymalnie dziwny.
Dotyczył bowiem epidemii wilkołactwa, która ogarnia świat. Chodziło mniej więcej o to, że jak wilkołak kogoś dziabnie to temu komuś wyrastają kły, wzrok się wyostrza itp. W końcowym stadium jest już super silny, super włochaty i super brzydki, a na końcu traci ludzką świadomość i staje się jakby zwierzęciem.
No to raz kilka takich stwórków wpadło do mojej wielce kochanej szkoły i dziabało wszystkich (Włącznie ze mną :diabel2: ) Ogółem niezła jatka, a tu nagle pojawia się bohaterski woźny ze strzelbą i zabija ich (Chyba motyw z takiego serialu "Troo" na 4fun.tv xD )
Kiedy okazuje się że prawie wszyscy ludzie w Warszawie (Tak, to właśnie w tym miejscu mieszkam :D ) są zakażeni, a moi szkolni kumple już się pozabijali (Sami, żeby się nie przemienić) albo pozamieniali nagle ktoś w domku pośrodku lasu zakłada obóz dla nie przemienionych. Tam ludzie w końcowej fazie strzelają sobie w łby żeby się nie przemienić, zamykają się w klatkach, uciekają żeby nikogo nie skrzywdzić i tym podobne akcje odstawiają. Dookoła tego domku kręcą się wilkołaki, i jak tylko ktoś wychodził to go zabijały. Ogólnie ciężkie położenie.
W pewnym momencie sen się nagle urwał, i zaczął się króciutki inny sen - Mianowicie byłem na szczycie jakiegoś futurystycznego wieżowca obok opuszczonego miasta na środku pustyni, sam jak palec. Nagle za miastem wybucha bomba, fala niszczy wszystko razem ze mną i się budzę.

Ogólnie ten sen był jakby połączeniem "Jestem legendą", "Terminatora II" (Wybuch :) ), "Troo" (Bohaterski woźny) i jeszcze jakiegoś starego horroru o wilkołakach :D

PS: Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na forum :]
Rysiek
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Rysiek »

Ja dzisiaj miałem dziwny sen. śniłem, że wspinam się na jakąś górę i jestem agentem. Wspinałem się razem z Władimirem Putinem :P, akiedy byłem na samej górze, zobaczyłem jakiegoś araba, który zaczął rzucać do nas sztyletami. :) Ja byłem okładany jak nigdy, a Putin, ani razu nie dostał xD.
kiedy padłem na ziemię się obudziłem
bzykomar
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: bzykomar »

Może to i wielki zbieg okoliczności mam nadzieję, ale 2 dni temu śniła mi się katastrofa śmigłowca ratunkowego niedaleko mojego domu na polu (mieszkam na wsi). Dziś właśnie dowiedziałem się, że taka katastrofa miała miejsce kilkanaście kilometrów od mojej miejscowości. Głośno o tym w tv dzisiaj. Ehhh nie lubię proroczych snów. Mam nadzieję, że to tylko zbieg okoliczności.
Vozone
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Vozone »

A ja ostatnio przed snem czytałem, oglądałem o Maria Sharapovej....
I miałem fajny sen w z nią w roli głównej..
No ale może w szczegóły nie wnikajmy. xD
Ragnarok
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Ragnarok »

A ja miałem wczoraj sen w którym fruwałem i przechodziłem przez ściany :p bawiłem się bardzo dobrze bo dawno nie miałem świadomego snu . Zachęcam do zajrzenia na topic dream herb :p
Aneirol
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Aneirol »

Mi się śniło że budowałem chatę na drzewie, w środku lasu i rozciąłem sobie rękę, o jakąś metalową płytę, :shock: w miejscu od zgięcia kciuka do nadgarstka. Krew się lała litrami, a ja ją piłem :roll:. Ale nie przestawała się lać więc usiadłem i czekałem sobie aż się wykrwawię. I nagle jakiś faciu z sieksą (drwal?) skopał mnie z tego domku i w momencie kiedy rypłem o ziemie film mi się urwał.

Do tego czasu czuje jakbym jeszcze krwawił ;p
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja miałem niedawno kolejny sen z cyklu kojarzących się z drugą wojną światową.
Niemcy nas napadli. Przeszukują domy i weszli do mojego. Znaleźli mnie, rodzinę i grupę naszych znajomych. Żeby trochę szwabów ułagodzić i ocalić wszystkich, stanąłem na baczność i zrobiłem "hajla" krzycząc "hajlhitler"...
Na ten znak wszyscy szwabi stanęli w miejscu zdziwieni, a ten ich dowódca podchodzi do mnie, też robi "hajla" i zwraca się do mnie: "hajlhitler! ale to się nie tak robi, tylko inaczej, o tak" i zaczyna mnie poprawiać :lol: "no, teraz jest gut. hajlhitler!" - szwaby dały nam spokój i sobie poszły.
Normalnie jak w Allo Allo... xD
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Iv. Nie wiem jak ty to widzisz, ale gdy ja tutaj na ten temat wchodzę , akurat twój sen jest jako ostatni, ale o tym nie chciałem napisać. Zauważyłem że Ty masz często sny o drugiej wojnie ś......... Można to jakoś wytłumaczyć? albo te sny bez powodu ci się śnią?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Raczej bez powodu. W ogóle moje wizje senne są nad wyraz dziwne i porypane, a że wojna światowa jest jednym z wątków najczęściej w nich występujących, to raczej tylko przypadek... albo efekt zbytniego wgapiania się w dzieciństwie w "Allo Allo" ;)
zalewa
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: zalewa »

Nie dawno miałem sen proroczy z udziałem mojego śp.dziatka.mówił mi że bym nie szedł do szkoły lecz poszedłem i dostałem 1...
DanaS
Senior forum
Senior forum

Post autor: DanaS »

Mógl to być zbieg okoliczności, albo ostrzeżenie żeby "Dziadek" pisać przez D a nie przez T ;)

Wróć do „Świat snów”