Nordycy

Bardziej niż nieprawdopobobne, niemożliwe, niewiarygodne... i nie pasujące do pozostałych kategorii.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

- wyglądem
- wielkością
- sposobem poruszania się
- zapachem
i jeszcze czymś, co wyleciało mi z głowy...
Awatar użytkownika
smagal
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: smagal »

zapachem?? to kosmici mają jakis zapach?? a i mam pytanie: chcialbym znalesc wiecej zdjec nordykow wiec jak po angielsku się nazywają?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Po angielsku nazywają się "nordics"
Awatar użytkownika
smagal
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: smagal »

dobre rasynp: -plejadanie -nordydzy weśmy tych 2 byli z ludźmi przez wieki pomagając nam w bardzo trudnych chwilach my ich odrzuciliśmy z powodu pychy i głupoty. ale naprawde nordydzy nie są źli widziałem wypowiedzi osoby zabranej przez nordyżaglówka pokład UFO była tam traktowana z szacunkiem i została powiadomiona o wielkiej katastrofie oraz jak ta osoba to zinterpretowała została jej zakodowana instrukcja jak postępować w czasie wielkiej katastrofy "oni towarzyszą nam przy śmierci abyśmu mogli zapomniec o bulu jednak podczas katastrofy na ziemi będzie ich zamało aby karzdemu towarzyszyć przy śmierci oraz pomagać.Dlatego szkolą wybrane osoby aby te mogły pomagać innum ludzią kodują nam tą wiedze a ona ma się ujawnić podczas katastrofy" to jest autentyczna wypowiedź osoby która była zabrana na pokład plejadanie zabierają paru stałych kontaktowców aby ich też uczyć jak mamy postępować z naszą piękną planetą Ziemią

znalazlem to na jakiejs stronce :)
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

jak by ich nie widzieli to by nie byBo rysopisów
Kamila:Poszukaj po googlach nie odpadna ci rece

Wróć do „Niewyjaśnione zjawiska”