Nordycy

Bardziej niż nieprawdopobobne, niemożliwe, niewiarygodne... i nie pasujące do pozostałych kategorii.
Skye

Nordycy

Post autor: Skye »

Obrazek

Jedna z podstawowych ras istot Obcych. Charakteryzują się oni średnim wzrostem 1,8 - 2,0m, maja jasna karnacje skory, lekko pociągła twarz, najczęściej blond włosy i lekko skośne oczy koloru niebieskiego. W sumie cechy te nadają im wygląd mieszkańców okolic Azji, są więc bardzo podobni do ludzi. Świadkowie bardzo często porównują Nordyków do aniołów, stwierdzając ze są oni równie piękni oraz ze emanuje z nich jakiś wewnętrzny spokój. Wśród Nordyków występują także kobiety, które charakteryzują się zniewalająca wręcz uroda i pięknymi, długimi włosach. Nordycy są także zawsze ubrani, najczęściej w długie płaszcze z dużymi kołnierzami, bądĽ w obciśle kombinezony przywodzące na myśl stroje narciarskie. Nordycy wydają się nadzorować poczynania Szaraków i być względem nich na wyższym poziomie hierarchicznym.

//hope you see photo//
Gość

Post autor: Gość »

no wlasnie ten opis przypomina mi opis demonów .........gdzieś wyczytałem ze oni wlasnie tak wyglądają (najcześciej ) jeśłi juz są pod postacią "ludzką"
Gość

to jest raczej postac szaraka...
Skye

to jest Nordyk :wink:
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

nordycy maja wlosy i sa wielkosci czlowieka...
Skye

Darnok o co ci chodzi?
Darnok
Senior forum
Senior forum

chodzi mi o to ze to nie jest zdjecie nordyka tylko szaraka...
Skye

to jest nordyk szaraki inaczej wyglądają...
Skye

co byś powiedział to byś powiedział twoja sprawa ale to jest nordyk :twisted:
Gość

Z tego co wiem to nordycy są bardzo podobni do skandynawów, wysokich, długowłosych Szwedów , Finów itp a to na obrazku to chyba ET, chociaż filmu nie widziałem....
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Postac z filmu SF ;)
Darnok
Senior forum
Senior forum

jakas lalka tylko troche swiatla dali :/ ale to na 100% nie jest nordyk tylko rasowy szarak
ps.wlasnie sobie przypomnialem ze kiedys byl taki film sf wktorym wlasnie szaraki wystepowaly ;/
Awatar użytkownika
smagal
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: smagal »

posluchajcie przeciez widac ze to nie szarak!! wygląda na lagodnego wiec to jest nordyk!!

Wróć do „Niewyjaśnione zjawiska”