Odgłosy

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
marta.heva
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Re: Odgłosy

Post autor: marta.heva »

nawet nie widać w którą stronę patrzy kot, nawet po powiększeniu.
Thrax, nie masz kogoś ze zwykłym aparatem fotograficznym? takim telefonem to sobie można pstrykać :/
Sagan
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Sagan »

Patrz jaki ten net mały. Też jestem z Legnicy. Mówiąc o blokach, w których mieszkali rosyjscy żołnierze mówisz o okolicach ulicy Tarnopolskiej czy mówisz o blokach na ulicy Poznańskiej?
Koxman
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Koxman »

Albo też w tym mieszkaniu. Obserwowałem wątek i dziwię się dlaczego nie pomodliłeś
się wcześniej?
adammo_t
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: adammo_t »

Wracając do tych zdjęć skoro masz brata z nokią to czemu nie robiłeś jego aparatem

PS. Kabel USB na allegro kosztuje pare złotych a te zdjęcia mogły być interesujące..
Awatar użytkownika
Monomagnum
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Monomagnum »

To samo miałem pisać co do komy brata. Zrób zdjęcia, na pewno nie tylko ja chciałbym je zobaczyć ^^ . Co do całej historii. Wcale nie wiązał bym tych zjawisk z duchami żołnierzy którzy tam stacjonowali. Ale w sumie to jedyne racjonalne wytłumaczenie (no chyba że w przeszłości działy się tam inne rzeczy). Ale chcę Ci zadać jedno pytanie:
- Nie pomyślałeś o tym aby nawiązać kontakt z rzekomymi duchami w twoim domu? Zapytać czego chcą itp. Jeśli nie wiesz jak to zrobić to odsyłam cie do Czarnej lub Vooziego. Oni wiedzą więcej ode mnie na ten temat ;)
Pozdrawiam!
Ciura
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Ciura »

1.Monomagnum ne wciągaj go w przywolywanie duchów!
2.Jeżeli po lewej na zdjęciu to telewizor to możliwe że to on tak skrzypi (też mam telewizor w pokoju i w nocy nieraz "skrzypnie" mu się czasem :))
Awatar użytkownika
Monomagnum
Forumowy maniak
Forumowy maniak

1.Monomagnum ne wciągaj go w przywolywanie duchów!
Ja go w żadne spirytystyczne seanse nie zapędzam. Chcę mu pomóc rozwiązać zagatkę dziwnych odgłosów :coolness:
Jeżeli po lewej na zdjęciu to telewizor to możliwe że to on tak skrzypi
Możliwe że tak, z tym że musiałby poruszać się po podłodze w stronę kuchni,przez przedpokój i do tego być niezauważalnym...
Ciura
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

wiele przedniotów skrzypi samo w sobie! a może mu myszy dom zjadają? :]
Awatar użytkownika
Monomagnum
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Chyba nie zrozumiałeś tego co napisał Thrax w swoim pierwszym poście ropoczynającym tę forum. A mianowicie:"Gdy już je otworzyłem było słychać jedynie mocne skrzypanie podłogi dochodzące od drzwi wejściowych do mieszkania przez przedpokój ,później można było coś usłyszeć (ciągle skrzypanie podłogi) w kuchni i na tym się kończyło." Nie wydaje mi się aby myszy potrafiły mocno skrzypieć podłogą. Nie uważasz?
Ciura
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

to był żart :] napisał też że mieszka w bloku z czasów wojen (stary blok) tam już pewnie podłoga nie jest pierwszej młodości!
ScrEam_ScaRy_Gho$t
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ScrEam_ScaRy_Gho$t »

THRAX = za czasów komuny mieszkali rosyjscy żołnierze = to raczej nie ma nic do rzeczy...
CIURA = napisał też że mieszka w bloku z czasów wojen (stary blok) tam już pewnie podłoga nie jest pierwszej młodości! = Skrzypi stara podłoga... ale czy tak zachowuje się KOT zwierzę ? przy normalnym skrzypieniu podłogi ? czy tak się zachowuje przy obecności czyjejś?
A przy obecności domowicza (którego zna) pies czy kot niezwracają w ten sposób uwagi..
Rysiek
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Rysiek »

Po pierwsze nie mart się Thrax, to w niczym nie pomoże.
Po drugie odradzam Ci seansu spirytystycznego (duch może mieć złe zamiary)
Najważniejszy to spokój, a szczerze nie wiem co byś mógł zrobić. Daj poprostu temu spokój, mnie też czasami się wydaję, że ktoś jest w mieszkaniu, duchy itp. ale to może być tylko Twoja podświadomość.
Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy

Pozdrawiam
ScrEam_ScaRy_Gho$t
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ScrEam_ScaRy_Gho$t »

Jeśli jest się przestraszonym i się myśli "to duch" i się spogląda w ciemne strony mieszkania + do tego np. skupia się na wyczuleniu jakichś skrzypień lub odgłosów...
To tak właśnie też jest....
Umnie jak sąsiedzi zawsze ale to ZAWSZE o 02.00 wnocy się ten teges tego śmiego to też oddają dziwne głosy xD więc jak byś umnie pierwszy dzień zamieszkał od razu byś się posrał ze strachu ;] a przecież to tylko sąsiedzi ;]

Wróć do „Życie po śmierci”