Mój dar

Praca z energią, sposoby na gromadzenie, ćwiczenia itp.

Czy według Ciebie posiadasz jakiś dar?

Tak
60
71%
Nie
24
29%

Liczba głosów: 84
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: polikopolik »

Na początku stanę po stronie kobiet czemu tak napisałeś xXx?? nie wszystkie kobiety takie są to zależy od osoby. A druga sprawa TLO mówisz jak w Matrixie "każdy może zrobić to w co wierzy" sorki jeśli coś przekręciłem no i wogóle TLO traktuję cię jak mistrza Yode jesteś chyba osobą, która najlepiej umie coś tu wytłumaczyć i ma w dodatku co tłumaczyć (czyli że się znasz) no i wogóle pozdro!!
Aha zrobiło się off topic więc wródźcie do tematu. I nie kasujcie mi posta.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

xXx, masz jakies problemy z kobietami czy cos? O_o uraz trauma?potrzebowałes się dowartościowac? niech Ci bedzie, i tak wiem lepiej ^^
mnie smieszy za to Twoje podchodzenie do tematu jakbys miał unikatową umiejętnośc. no wiec mowie: nie masz :] dla mnie to kobieca intuicja w przypadku kobiet nieco silniejsza niz u facetów, zwij to jak chcesz.
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Komandoska-94- »

za pomocą niewiarygodnie silnego czucia, ja po prostu czuję że coś będzie tak a nie inaczej
xXx! JA MAM DOKŁADNIE TO SAMO, co opisałam na początku mojego pobytu na PZP w innym temacie. KURDE! ALE JESTEŚMY DO SIEBIE PODOBNI xD

[ Dodano: 2007-10-15, 23:08 ]
Mężczyźni zdecydowanie mają przewagę
a co do tego to się nie zgodzę. Kobiety i mężczyźni powinni się uzupełniać, a nie roztrzygać kto jest lepszy, a kto gorszy...
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

no dooobra <niechętnie> mój drugi dar to "wysysanie" negatywnych emocji z innych osób i ich neutralizowanie. To pierwsze mi się udało po raz pierwszy jak miałam 11 lat (zaraz po dojściu na paranormalium), ale z drugim nie mogłam sobie poradzić. Każdy chyba może sobie wyobrazić- nie dość, że się jest samemu w złym nastroju jeszcze dochodzą gniew, chęć zemsty, smutek, strar etc etc osoby, z której się "wysysało" te emocje. Kurcze, trzeba dużo samozaparcia, żeby kogoś nie zabić :D
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

ja kontroluje ten "dar". Tyle że jeśli jestem zestresowana, zmęczona i/lub rozkojażona to mi się nie udaje. Trzeba się przy tym skupić przez chwile. I to nie jest tak, że tobie tylko posiedzę przez chwile przy bijących się chłopakach, a oni nagle stają się aniołkami, nie! Muszę się skupić na czyiś oczach, najlepiej, jak będę mogła go dotknąć (najlepiej w czoło). Wtedy emocje bezpośrednio "spływają na mnie". Ale wole z tego nie kożystać, bo jak się to mówi- jeśli pies nie zagryzie to Kocica zadrapie na śmierć :D <nawiązanie do mojego starego przydomka>. Chodzi o to, że muszę mieć czas na "neutralizacje" tych emocji, jak ktoś mnie w tej chwili wkurzy to obrywa (i to nieźle :P )

[ Dodano: 2007-10-15, 23:38 ]
a co do avka- nmzc. :)
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

o tym darze dowiedziałam się dopiero po dojściu na pzp. A Zjawiskami paranormalnymi interesowałam się od baaardzooo baaardzooo dawna... właściwie to nawet nie wiem od kiedy dokładnie ;) Wiem, że już jako piącioletnia dziewczynka mogłam gadać o duchach i marsjanach godzinami :)

Ekhu! == Do pogaduszek nie na temat służą komunikatory typu GG, Tlen, Skype etc d;
// The Little One
Ostatnio zmieniony 2007-10-16, 01:01 przez Komandoska-94-, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

A liczymy przekleństaw? Jeśli tak, to jestem wampirem energetycznym. Więcej o tym możecie przeczytać w temacie o wampiryźmie.
Awatar użytkownika
wilku11
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: wilku11 »

Każdy ma takie przeczucia (albo i nie). Czasami jest trak ze za chwilę wiem co się zdaży, kto coś powie takie przebłyski jakbym to już kiedys gdzieś słyszał kazdy z was miał pewnie takie "błyski" czy "olśnienia"
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

xXx proponuje robić to co ja rozwijac ten dar przez różne techniki dywinacyjne (sorki jak pomyliłem pisownie ale nie sądze)
polikopolik
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

czyli święta Bożego narodzenia co nie :) ja tam troche probuje na razie o tym czytam i wybiore jedna czy 2 które mi najlepiej pasują a jeśli chodzi o telekinezę to rób to ćwiczenie z kostką ja robiłem ostatnio tylko byłem wkurzony i wychodziły mi idealnie inne wyniki niż cyfra 3 któa wybrałęm rzuciłem 50 razy i wyobraź sobie, że 3 wypadło dokładnie jeden raz
Awatar użytkownika
michal77
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: michal77 »

nie wazne jest czy masz dar czy nie, ale jak chcesz go wykorzystac ? pragniesz telekinezy? usiadz sobie spokojnie i zadaj sobie pytanie: jak tego uzyje ? jakie jest moje pragnienie ktore popycha mnie do telekinezy ??? udziel uczciwej odpowiedzi. wtedy bedziesz wiedzial co robic.
poz
cmvcmv
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: cmvcmv »

Ja posiadam niesamowitą intuicję, wiele razy się przekonałam że mnie nie zawodzi. Od niedawna słucham tego co mi mówi i dobrze na tym, wychodzę :)

Zdolności telepatyczne też chyba mam, kiedyś z koleżanką zrobiłyśmy sobie test, jedna intensywnie myślała nad jedną rzeczą, zupełnie nie związną z tym co się działo a druga zgadywała, i kilka pierwszych razy udawało mi się zgadnąć, zwykle 3 i potem już musiałam czekać na drugi dzień, tak jakby się wyczerpało i trzeba było poczekać aż się naładuje :)

Wróć do „Energia i rozwój duchowy”