Mój dar
-
- Dyskusjoholik
Na początku stanę po stronie kobiet czemu tak napisałeś xXx?? nie wszystkie kobiety takie są to zależy od osoby. A druga sprawa TLO mówisz jak w Matrixie "każdy może zrobić to w co wierzy" sorki jeśli coś przekręciłem no i wogóle TLO traktuję cię jak mistrza Yode jesteś chyba osobą, która najlepiej umie coś tu wytłumaczyć i ma w dodatku co tłumaczyć (czyli że się znasz) no i wogóle pozdro!!
Aha zrobiło się off topic więc wródźcie do tematu. I nie kasujcie mi posta.
Aha zrobiło się off topic więc wródźcie do tematu. I nie kasujcie mi posta.
-
- Senior forum
xXx, masz jakies problemy z kobietami czy cos? O_o uraz trauma?potrzebowałes się dowartościowac? niech Ci bedzie, i tak wiem lepiej 
mnie smieszy za to Twoje podchodzenie do tematu jakbys miał unikatową umiejętnośc. no wiec mowie: nie masz
dla mnie to kobieca intuicja w przypadku kobiet nieco silniejsza niz u facetów, zwij to jak chcesz.

mnie smieszy za to Twoje podchodzenie do tematu jakbys miał unikatową umiejętnośc. no wiec mowie: nie masz
![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
-
- Forumowy maniak
xXx! JA MAM DOKŁADNIE TO SAMO, co opisałam na początku mojego pobytu na PZP w innym temacie. KURDE! ALE JESTEŚMY DO SIEBIE PODOBNI xDza pomocą niewiarygodnie silnego czucia, ja po prostu czuję że coś będzie tak a nie inaczej
[ Dodano: 2007-10-15, 23:08 ]
a co do tego to się nie zgodzę. Kobiety i mężczyźni powinni się uzupełniać, a nie roztrzygać kto jest lepszy, a kto gorszy...Mężczyźni zdecydowanie mają przewagę
-
- Forumowy maniak
no dooobra <niechętnie> mój drugi dar to "wysysanie" negatywnych emocji z innych osób i ich neutralizowanie. To pierwsze mi się udało po raz pierwszy jak miałam 11 lat (zaraz po dojściu na paranormalium), ale z drugim nie mogłam sobie poradzić. Każdy chyba może sobie wyobrazić- nie dość, że się jest samemu w złym nastroju jeszcze dochodzą gniew, chęć zemsty, smutek, strar etc etc osoby, z której się "wysysało" te emocje. Kurcze, trzeba dużo samozaparcia, żeby kogoś nie zabić 

-
- Forumowy maniak
ja kontroluje ten "dar". Tyle że jeśli jestem zestresowana, zmęczona i/lub rozkojażona to mi się nie udaje. Trzeba się przy tym skupić przez chwile. I to nie jest tak, że tobie tylko posiedzę przez chwile przy bijących się chłopakach, a oni nagle stają się aniołkami, nie! Muszę się skupić na czyiś oczach, najlepiej, jak będę mogła go dotknąć (najlepiej w czoło). Wtedy emocje bezpośrednio "spływają na mnie". Ale wole z tego nie kożystać, bo jak się to mówi- jeśli pies nie zagryzie to Kocica zadrapie na śmierć
<nawiązanie do mojego starego przydomka>. Chodzi o to, że muszę mieć czas na "neutralizacje" tych emocji, jak ktoś mnie w tej chwili wkurzy to obrywa (i to nieźle
)
[ Dodano: 2007-10-15, 23:38 ]
a co do avka- nmzc.

[ Dodano: 2007-10-15, 23:38 ]
a co do avka- nmzc.

-
- Forumowy maniak
o tym darze dowiedziałam się dopiero po dojściu na pzp. A Zjawiskami paranormalnymi interesowałam się od baaardzooo baaardzooo dawna... właściwie to nawet nie wiem od kiedy dokładnie
Wiem, że już jako piącioletnia dziewczynka mogłam gadać o duchach i marsjanach godzinami 
Ekhu! == Do pogaduszek nie na temat służą komunikatory typu GG, Tlen, Skype etc d;
// The Little One

Ekhu! == Do pogaduszek nie na temat służą komunikatory typu GG, Tlen, Skype etc d;
// The Little One
Ostatnio zmieniony 2007-10-16, 01:01 przez Komandoska-94-, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Senior forum
-
- Aktywny pisacz
-
- Dyskusjoholik
-
- Dyskusjoholik
czyli święta Bożego narodzenia co nie
ja tam troche probuje na razie o tym czytam i wybiore jedna czy 2 które mi najlepiej pasują a jeśli chodzi o telekinezę to rób to ćwiczenie z kostką ja robiłem ostatnio tylko byłem wkurzony i wychodziły mi idealnie inne wyniki niż cyfra 3 któa wybrałęm rzuciłem 50 razy i wyobraź sobie, że 3 wypadło dokładnie jeden raz

-
- Tropiciel tematów
-
- Nowa Krew
Ja posiadam niesamowitą intuicję, wiele razy się przekonałam że mnie nie zawodzi. Od niedawna słucham tego co mi mówi i dobrze na tym, wychodzę 
Zdolności telepatyczne też chyba mam, kiedyś z koleżanką zrobiłyśmy sobie test, jedna intensywnie myślała nad jedną rzeczą, zupełnie nie związną z tym co się działo a druga zgadywała, i kilka pierwszych razy udawało mi się zgadnąć, zwykle 3 i potem już musiałam czekać na drugi dzień, tak jakby się wyczerpało i trzeba było poczekać aż się naładuje

Zdolności telepatyczne też chyba mam, kiedyś z koleżanką zrobiłyśmy sobie test, jedna intensywnie myślała nad jedną rzeczą, zupełnie nie związną z tym co się działo a druga zgadywała, i kilka pierwszych razy udawało mi się zgadnąć, zwykle 3 i potem już musiałam czekać na drugi dzień, tak jakby się wyczerpało i trzeba było poczekać aż się naładuje