Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Lauwiasz
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Lauwiasz »

Serephinea pisze:znow spac nie bede mogla!!!!!!
To sobie pomyśl, że jak nie zaśniesz to przyjdzie Buka z muminków ^^
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Serephinea »

no i bam! mialam koszmary...snilo mi się ze mialam wejsc z jakimis mlodymi gosciami do domu, ktory byl nawiedzony. zeby nic nam się nie stalo musielismy isc do takiej starej lazienki i się ochrzcic woda, modlac się, a pozniej siedzialam w jakims pokoju i staralam się nie patrzec na chodzacych tam obcyhc ludzi...jeden z nich z przodu wygladal jak lesniczy..a z tylu nie mial juz glowy i robakli tam chodzily... masakra...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Normalnie jak w najnowszej reklamie Heyah :D

Ja miałem dzisiaj taki sen, że szczepili mnie przeciwko czemuśtam. Najciekawsze jest to, że ja mieszkam na Śląsku, a z tego co się zorientowałem to to szczepienie było... na Mazurach :D Zaszczepili mnie i przez resztę snu musiałem trzymać rękę w górze coby szczepionka nie "wykipiała"...
Lauwiasz
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Lauwiasz »

Serephinea, za późno oglądasz dobranockę ;)
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

chcialbys...ja jej w ogole nie ogladam..ostatnio ide spac po przeczytaniu jakiegos dramatu Krasickiego :P
Iv..a moze top byal szczepionka przecwi wirusowi szyjki macicy? ;P
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Serephinea, jak ty coś już powiesz... :roll:
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

no, ale we snie wszystko jest mozliwe... kazdy ma w sobie nutke kobiecosci :D
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Mnie się dzisiaj śnilo że zapłaciłem kilkanaście złotych za uratowanie komuś życia...
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

a mi się snilo cos w stylu ze konkurs spiewania i mialam cos dziwnego, jakis wiersz zaspiewac... :D no i bylo dziwnie bo pozniej szlam ulica sniadeckich w poznaniu... ;p do warzywniaka :D
Kazzone
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Kazzone »

Jestem w autobusie tam w tylnym miejscu na wózki, w pewnym momencie w kazde drzwi wchodza emo-dziewczyny i chłopaki, każdy miał w ręku jakomś strzykawke z czerwonym płynem...Było widac że coś szykują... w pewnym momencie dowiedziałem się że to są freony albo feromony(nierzozumiałe ze snu 0o hahahahah ) Więc starałem się uciekać na tył ale było za późno w lewym przedramieniu poczułem ból i swędzenie z żył, przez to zawołałem jakomś babke która wysiadła ze mną i szukaliśmy telefonu by wezwać karetke. Znaleźliśmy sklep Andegranda. Gdy weszliśmy nie było żadnego sprzedawcy, lecz nagle zobaczyłem że jakieś dziecko kupywało rolki- koleś łysy napakowany w stroju jaki zakładają strongmeni na konkursie xD Nie przypasowało mi to więc poszedłem do następnego sklepu(sklep z ciuchami nazywał się Germanos... 0o ) No i wtedy się obudziłem, był czas na wstawanie by iść na testy gimnazjalne :L
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Mnie się dzisiaj śniło takie coś że byłem w kościele, grała jakaś orkiestra, skończyli koncert, orkiestra wyszła, ludzie dalej siedzieli, mnie się przypomniało że zostawiłem w nawie bocznej futerał z fagotem, więc wszedłem do tej nawy... i w tej chwili ludzie mi zaczęli klaskać, po czym zaczęli opuszczać kościół :| Ale to jeszcze nic. Jak wyszli to zobaczyłem gdzieś w pobliżu moją kurtkę zimową, podeszłem... i ubrałem ją (zimowa kurtka! jak na zewnątrz było dwadzieścia kilka stopni na plusie :D ). Ale to JESZCZE nic! Gdy wyszedłem z kościoła i przechadzałem się po przedmieściu, ze zdumieniem odkryłem, że potrafię latać... znaczy może nie latać ale bardziej spadać do celu. Gdy podskoczyłem, opadanie na ziemię zajmowało mi kilkanaście sekund, przy lądowaniu nie doznawałem żadnych uszczerbków na zdrowiu (inny mocno by się poobijał). Nieszczęśliwie jednak, zebrało mi się na bieganie... zrobiłem podskok, i łup! z całej siły w latarnię. Opadając, okrążyłem słupek pięciokrotnie, wylądowawszy zaś, zobaczyłem staruszkę przyglądającą mi się z niedowierzaniem... sen się skończył jak dotarłem w podskokach w pobliże mojego domu.

Czemu ja mam zawsze takie popieprzone sny...
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Dziś z kolei przeglądałem się we śnie w lustrze i stwierdziłem ze zdziwieniem że mam taki zarost jakbym się od kilku lat nie golił :P
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

w sobote mialam koszmar..najpierw snilo mi się ze jechalam z ojcem samochodem i wielka wichura kolo domu nas zlapala i ze drzewo prawie się na nas obalilo...pozniej wrocilam do domu i znalazlam papierki po cukierkach, ktore zjadl moj pies..chcialam mu dac za to po dupce, ale Gabi siedziala z taka zlosliwa...diabelska wrecz mina przede mna i ani drgnela...pozniej gadalm z jakas laska przez telefon...dlaej pamietam, ze rwacalam z Gabi ze spceru i na klatce jakis gosciu z boksrem mnie zbil....a tata jak się dowiedzial to chcial go pobic itd...ale wiecei co najlepsze? zanim poszlam spac to zaciagnelam rolety na oknach zeby mi latarnie nie swicily....a jak się obudzilam w srodku nocy z tego koszmaru to one byly rozsuniete... O_o a nikt do mnie nie wchodzil w nocy..to wiem na bank..
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

strasznie dziwne... albo ktoś wszedł bo skad masz wiedzieć na bank? albo jesteś lunatykiem :D albo pomyliło ci się i wcale ich nie tykałaś :P sorry za offtop
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

hmm...rozwazalam juz to ze moglam się obudzic i sniac o rozmowie przez tel moglam odslonic zaluzje....ale ja nigdy nie lunatykowalam. a nikt nie wchodzil, bo ja się od razu budze jak ktos wchodzi...strange...
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

Iv..a moze top byal szczepionka przecwi wirusowi szyjki macicy?
aleś przypitoliła... :lol: :lol: :lol:

mnie się ostatnio śniły trzy sny... pod rząd... i w każdym była zima :/
a dzisiaj np. śniła mi się mapa świata po roku 2012 :-P ... były jakieś wysepki na zachodzie, polska cała z dwoma siusiakami na dole i na wschodzie wieeeeele bajorek, większy kawałek syberii się zachował... i to tyle :-P
w ogóle ostatnio to albo ufo, albo koniec świata, albo jeszcze coś dziwnego. już nie wspomne o takich "kwiatkach" jak grzebanie sobie w tyłku we śnie..... a potem nagły zryw do innego snu :/
Timon
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Timon »

ja dopiero mialem zwalony sen.

snilo mi się ze byly jakies zqwody ale polegaly one na tym ze zawodnicy (ze mna wlacznie :P ) zamieniali się w kule armatnie i wystrzeliwali. kto najdalej polecial wygrywal :lol:
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Ja miałem dzisiaj kolejny sen z kategorii arcygłupich. Mianowicie stałem sobie nad jakimś żebrakiem, który trzymał w ręku gitarę basową i grał (czy raczej próbował zagrać) "Ślady na piasku" Budki Suflera... czarę mojego zdziwienia przelał tekst który zobaczyłem chwilę później. Niby miał to być tekst do tej piosenki (sam utworek jest tylko utworem instrumentalnym), patrzę pierwsze trzy linijki a tam same byki gramatyczne w stylu "Obrócimy was w leć"...

Ciekawe że miałem ten sen akurat w momencie jak starsi kolesie zaczynali w szkole pisać maturę z polaka :P
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

mnie się śniło, że spałem z facetem :/, ale najpierw to był mój pies, a potem się w faceta zamienił :/
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

DragonFire, trza go było cmoknąć, może by się zamienił w księżniczkę :P
z lekka podstarzałą ale jednak księżniczkę

Wróć do „Świat snów”