Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
martucha554
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: martucha554 »

Shaolin0, Ale sen... a raczej przygoda :D Wow niezle musiales się zastanawiac czy spales czy nie :D Bajer :D
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Zdarzają się takie rzeczy. Mi najczęsciej się zdarza tak, że jak we śnie zasypiam, albo trace przytomność, to się poprostu budze.
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Eva unit 01 »

Mi udało się pare razu wejść do ld budząc się we śnie.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Dobrze jest właśnie tak wchodzić w id bo podobno to najbardziej naturalny sposob.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

[hide]Ja z dzisiejszej nocy pamiętam tylko jedno - to, że przed snem odmówiłem najtrudniejszą modlitwę mojego życia, modlitwę za znajomą, która odeszła nocą z poniedziałku na wtorek... to była złota dziewczyna, pogodna, uśmiechnięta i niezwykle urocza... Boże czemu zabierasz nam takich wspaniałych ludzi...[/hide]
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

To co zrobiłeś Iv to bardzo ładny gest. Naprawde doceniam to, że w chwilach cierpienia ludzie nie boją się pisać o tym, że modlitwa za zmarłych jest naprawde ważna.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

[hide]Teraz mi tylko modlitwa pozostała...
Żałuję, szczerze żałuję, że nie miałem ostatnio czasu na rozmowę z tą dziewczyną... :cry:[/hide]
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Duch jest żywy. Na co umarła Twoja koleżanka Iv? Mam nadzieję, że nie cierpiała. Łączę się z Tobą w bólu. Spróbuj się może z nią skontaktować w jakiś sposób. Oczywiście nie przez tabliczkę ouija, ale może astral?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

[hide]Zmarła na raka mózgu... :( Miała operację, niby wszystko poszło ok, ale w nocy się coś skomplikowało... i straciłem jedną z niewielu w necie osób, którym ufałem...[/hide]

Ostatniej nocy miałem kolejny ze snów z cyklu bezsensownych. Zdołowany jak nikt stoję sobie na Dworcu Głównym w Katowicach. Autobusów zero, mikrobusów zero, tak stoję dłuższą chwilę, nagle z głośników leci komunikat że "Szanowni państwo, proszę nie wchodzić na jezdnię, coś nam się popieprzyło i autobusy nie docierają ani w ogóle nic nie dociera, za chwilę powinno wszystko wrócić do normy". Po chwili nadjeżdża cały tabun autobusów, ja wszedłem przez zamknięte drzwi (!!!) do dwunastki, patrzę a tam mój profesor od fagotu... od kiedy to on jeździ autobusami???

Koniec snu.
Komandoska-94-
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Komandoska-94- »

[hide]Trzymaj się Iv, współczuję...[/hide]
A mnie się ostatnio śnił Ivellios... swoją drogą sen był przepiękny (tak piękny, że jak się obudziłam to się rozpłakałam z żalu, że to był tylko sen :) )
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Ivuś skarbie, bardzo mi przykro :*
a mnie się snilo ze ratowałam z mawem swiat przed kosmitami w egipcie :P i okazuje się ze piramidy sa bronia ziemian przed najezdzcami z kosmosu :P
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

cleric pisze:mawem swiat
kurcze ja też dzisiaj ratowałem świat... Co prawda nie przed kosmitami, ale przez zombie. Ale było fajnie. Miałem taki śliczny młot bojowy, z takimi fajnymi inkrustacjami. Byłem ubrany w taką zbroję jak w trailerze do Warhammera Online ma kapłan na samym końcu walczący z wariorem chaosu.
Szedłem przez pole, za mną jacyś ludzie. Coś powiedziałem i ten młot zaczął się jażyć jasnym światłem. Tylko się to stało i krzyknąłem do ataku :D Było niezłe. Wymachiwałem tym młotem jakby to było piórko. Pod koniec całej zabawy stanąłem na jakiejś górce i ze sztandarem w ręku krzyknąłem "zwycięstwo" to był koniec snu.
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

a mi się snilo, ze mojego ojca przeniesli na syberie :D bo teraz siedzi w haugesund, w rogalandzie, w zachodniej norwegii, i strasznie się ucieszylam, bo so syberia oznaczala ze bedzie krocej siedzial w domu, matka tez się ucieszyla, bo mial wiecej zarabiac ;) i wszyscy byli happy ;)
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Koszmar... dzisiaj we śnie próbowałem grzebieniem (!) wyprostować moje... loczki :shock:
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Iv twoje sny za kazdym razem mnie zwalaja z nog :D te loczki tylko nie wiem skad :P za duzo zes się napatrzyl na Cogita loczęta chyba :]
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

Mawerick pisze:Miałem taki śliczny młot bojowy, z takimi fajnymi inkrustacjami. Byłem ubrany w taką zbroję jak w trailerze do Warhammera Online ma kapłan na samym końcu walczący z wariorem chaosu.
Szedłem przez pole, za mną jacyś ludzie. Coś powiedziałem i ten młot zaczął się jażyć jasnym światłem.

eh, paladyni.. niecierpie ich, blizzard stowrzył mi do nich uraz psychiczny ktorego zapewne długo się nie pozbęde :P

Wróć do „Świat snów”