Skąd się bierze ten sen?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Sally
Nowa Krew
Nowa Krew

Skąd się bierze ten sen?

Post autor: Sally »

Od jakiegoś czasu męczy mnie jedno pytanie skąd bierą się moje sny. Chodzi mi mianowicie o to, że zakochałam się w takim jednym chłopaku, ale pojawiło się wiele sytułacji, które sprawiły, że jednak nie jesteśmy razem chodź wiem, że on mnie lubi. Trzy razy chciałam sobvie dać spokój i kiedy za pierwszym razem w nocy przyśnił mi się. W tym śnie pojechaliśmy razem na wycieczkę, gdzie powiedział, że mnie kocha i spytał się mnie co ja czuję. Nic mu nie odpowiedziałam, ponieważ się obudziłam. Drugim razem znowu mi się przyśnił i też byliśmy razem w tym śnie. W między czasie pomydliłam się do Archanioła Haniela o to by pomógł mi zdobyć uczucia tego chłopaka. Wtedy przyśniło mi się, że ma on dziewczyne. Przemyślałam wszystko dokładnie i stwierdziłam, że nie mam u niego żadnych szans i muszę dać sobie z nim spokój. No i teraz od trzech dni codziennie mi się śni. Ja w ogóle tego nie rozumiem. Czy to znak, że jednak mam się nie odkochiwać i nie zabijać miłości? Czy może coś zupełnie innego? Proszę o interpretacje tych dziwnych snów. A tak na marginesie wczoraj moja przyjaciółka powiedziała, że śnią się nam osoby, które o nas myślą czy to jest prawda?
MIROSŁAW BRODA
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: MIROSŁAW BRODA »

To nie jest twoja duchowa połówka.On ma swoją i ty masz swoją.Postacie które widzisz to skojarzenia. Twoja duchowa połówka która jest gdzieś na ziemi albo na planie duchowym objawia Ci się w takiej postaci z jaką masz skojarzenia.Gdy widzisz brata bo akurat ma na imię Michał myślisz że to brat a to może być zupełnie inny Michał. Działają skojarzenia. Gdy widzisz swoją połówkę kajarzysz ją ze swoim wizerunkiem chłopaka i taką przybiera postać.Energia nie ma postaci.Przybiera ją dopiero obleczona w ciało. Miło mi. :)
Sally
Nowa Krew
Nowa Krew

A jeśli on ki się kojarzy z prewną osobą to co to oznacza?

[ Dodano: 18-12-2006, 14:23 ]
A tak w ogóle to zawsze myślałam, że każdy ma swoją drugą połówkę tu na ziemi to tak nie jest?
MIROSŁAW BRODA
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Skojarzenie to tylko skojarzenie.Nie prawda....Nie każdy ma tu na ziemi swoją połówkę lecz każdy jej część ma w sobie. Gdy sięgasz duchem i bardzo pragniesz ona się pojawia w twoim życiu, przyciągacie się bo tak naprawdę jesteście jednym. Razem zostaliście stworzeni.
Sally
Nowa Krew
Nowa Krew

To tak jakby jej nie było bo po co komu połówka, która jest tylko energią, a nie ralnym człowiekiem jeśli do życia jest potrzebny drugi człowiek. Przrecież to bez sensu. Po co w ogóle się zakochiwać, żeby cierpieć, a potem usłyszeć to nie jest twoja druga połówka to jest tylko ktoś podobny do twojej drugiej połówki. Tylko gdzie jest ta druga połowa lata sobie gdzieś tam i nie odczuwa takiego braku. Świetna i optymistyczna wizja nie ma co. Od razu chce się żyć.:/ najlepiej bez serca
MIROSŁAW BRODA
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Odczuwa, mówi przez twoje usta,sny.Pomaga zrealizować cele w jakich tu przyszłaś. A ty jesteś taka samoa ja ta druga połówka.Tylko w ciele.A Ty mówisz ja to ciało. Ciało to twój płaszcz na okres twego pobytu tutaj. W coś się trzeba ubrać :)
Sally
Nowa Krew
Nowa Krew

Nie chcę wierzyć w to co piszesz. Zresztą w co tu wierzyć? Za dużo rozczarowań niesie życie za wiele niespełniontch marzeń. Nie chcę żyć ze świadomością, że moja druga połówka to energia i czuć się samotna, ponieważ jej nigdy nie spotkam tu w mojej wędrówce po Ziemi. Wszystko zaczyna tracić sens wraz z takim tłumaczeniem niestety:(
Awatar użytkownika
Spock
Administrator
Administrator

Post autor: Spock »

Sally :D

Tu nie ma co rozumieć, sprawa jest prosta. Nie żadne "energie", ani "plany duchowe", tylko po prostu się zakochałaś na zabój i tylę.
Podoba Ci się chłopak, myślisz o nim cały czas, boisz się że nie masz szans - to i nie dziwota że Ci się śni. Normalna sprawa.

Zrób tak by to on zaczął o Ciebie zabiegać. Kto wie, może to jednak jest twoja połówka :D
Sally
Nowa Krew
Nowa Krew

Tylko jest jrden problem on ma panienke
Awatar użytkownika
Spock
Administrator
Administrator

Naprawde ma, czy tylko ci się przyśniło ?
Sally pisze:przyśniło mi się, że ma on dziewczyne
Sally
Nowa Krew
Nowa Krew

Kiedyś go z nią widziałam, ale to jeszcze jak było ciepło czsami ma takie opisy na gg to znaczy do niej no i kiedys po tym jak go z nia widzialam to mi o trym powiedzial
Awatar użytkownika
Spock
Administrator
Administrator

No to masz zagwozdkę.
Raczej nie rzuci jej dla Ciebie, chociaż kto go tam wie... Faceci są niestali w uczuciach, wiec głowa do góry :D

Wróć do „Świat snów”