bogowie... ale miałam koszmar - moja matka była w ciąży, już 8 miesiąc i dopiero się dowiedziala... dziwne, ze dopiero przy myciu zebow sobie o tym snie przypomnialam
hehehe..ty mi nic nie mow o ciazy, bo od wczoraj mam chora wikse, ze tak się kolokwialnie wyraze, ze moglam w srode poczac dziecko...i teraz blagam o to by dostac okres...grrrrr....matko boska...nawet w nocy mi się to snilo.. ;/
pff.. kasy brak.. to chyba najgłupsze co słyszałem.. jak ty nie masz to weź od kogoś pożycz, zresztą twój facet (jak podejrzewam przynajmniej:P) tez mógłby się zainteresować i kupić jeżeli Ty nie masz kasy..
nie pojde....bedzie jak ma byc. ale on(moje kochanie) mowi, ze raczej nic się nie bedzie dzialo...a poza tym ja się nie pozbede dziecka...szczegolnie jego..
bo się martwie jak kazda kobieta..bedziesz miec kiedys swoja i bedziesz z nia chodzic do lozka to dowiesz się jak to jest. musze się uspokoic i tyle. bedzie co ma byc.
dobrze Ass...<caluje w policzek> ale mnie ostatnio dzis snilo się, ze przyszlam do nowego domu mojej bylej juz od paru dni przyjaciolka, ktora otworzyla mi usmiechnieta drzwi, a tam byla moja druga byla przyjaciolka(od paru miesiecy) tez usmiechnieta...i bylo tam bardzo milo...koszmar po prostu...horror
heheh..dobre...podoba mi się. ale poczekam z tym tekstem do czasu mojej pewnosci...mam nadzieje ze takowy czas nie nadejdzie nigdzy w najblizszych 5-u latach