Co Wam się ostatnio śniło?
-
- Senior forum
-
- Dyskusjoholik
-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Dyskusjoholik
-
- Senior forum
-
- Senior forum
wracając do tematu - było chyba jakieś średniowiecze, albo wcześniej, chyba jeszcze czasy pogańskie i w bardzo wysokich trawach (ze 2,5 - 3 metry) jeździłam konno z jakimś chłopakiem... a potem nagle były nasze czasy i w mojej piwnicy, w kotłowni było jakieś zebranie - wpadliśmy na nie, wszyscy się na nas gapili (chyba byliśmy poszukiwani) i uciekliśmy do spiżarni... gdzie też było pełno ludzi, więc zaczeliśmy biec i wbiegliśmy do szkolnej męskiej toalety (!), którą przebiegliśmy i wyskoczyliśmy oknem (przy okazji efektownie tłucząc szybę
), chwilę siedzieliśmy za oknem a potem chyba ukradliśmy jakiś wóz, terenowy chyba jakiś (taki trochę jak z filmu sci-fi)... potem jechaliśmy... mieliśmy chyba jakiś wypadek, on był uwięziony w tym samochodzie, a niedaleko byli ludzie, a ja nie wiedziałam co robić, bo przecież byliśmy poszukiwani listami gończymi! i nie mogłam pójść po pomocc.. ale on bardzo szybko umarł, a ja wsiadłam na konia i wróciłam do początku i jechałam w tych wysokich trawach do starego dębu, który był w środku wszystkiego...
a najdziwniejsze jest to, że mam wrażenie, że ten sen już kiedyś mi się śnił...

a najdziwniejsze jest to, że mam wrażenie, że ten sen już kiedyś mi się śnił...
-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Forumowy maniak
A ja mam ostatnio sny strasznie powiązane z grami komputerowymi
( a wcale dużo nie gram ).
Wczoraj miałem sen że jestem Serious Sam'em i tłukę jakieś potworki. Później wchodzę na jakąś bardzo dużą arenę i walczę w kosmitami. Potem się przerzucamy na statki i ja próbuje zniszczyć zwykłym myśliwcem ogromny spodek ( podobny do tego który był w SS
).
Natomiast dzisiaj miałem sen gdzie byłem Księciem z Prince of Persia
Była sobie wioska elfów czy kogoś tam a nad nimi góra trolli (+orki, gobliny itp.). Żyli w pokoju aż w pewnym momencie trolle zaatakowały. I się biłem
Potem bylem w pałacu i uciekałem przed swoim cieniem ( jeżeli ktoś grał w napierwsiejszą część PoP'a to wie o co chodzi ). I tak śmigałem po pałacu aż w pewnym momencie przerzuciłem się na ... pistolety
I cały czas ktoś mi towarzyszył ale nie mam pojęcia kto. Niestety pisze ogólnie bo zbyt dużo szczegółów nie pamiętam, a najgorzej jest z kolejnością zdarzeń. Czyli to jest taki zarys.
Takie sobie mam sny ale trzeba coś wpisywać do sennika żeby z czasem pamiętać więcej

Wczoraj miałem sen że jestem Serious Sam'em i tłukę jakieś potworki. Później wchodzę na jakąś bardzo dużą arenę i walczę w kosmitami. Potem się przerzucamy na statki i ja próbuje zniszczyć zwykłym myśliwcem ogromny spodek ( podobny do tego który był w SS

Natomiast dzisiaj miałem sen gdzie byłem Księciem z Prince of Persia

Była sobie wioska elfów czy kogoś tam a nad nimi góra trolli (+orki, gobliny itp.). Żyli w pokoju aż w pewnym momencie trolle zaatakowały. I się biłem

Takie sobie mam sny ale trzeba coś wpisywać do sennika żeby z czasem pamiętać więcej

Ostatnio zmieniony 2006-12-16, 17:25 przez Raziel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Senior forum
no, parę szczegółów ominęłam tych mało ważnych, żeby było krócejAssassinio pisze:jeszcze się go dalo opowiedzieć bo czasami to są takie że byś rok o danym śnie pisał

-
- Senior forum
-
- Administrator