Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

nikifoor, a może opowidz ten fajniejszy sprzed kilku dni :P
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

Czepia się, że ludzie tylko o seksach śnią a sam się domaga opisywania takich snów :P

Niekonsekwentny w swoich decyzjach jesteś :p
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Cogito pisze:z kołdrą metr od łóżka, a jak się budze rano to kołdra jest normalnie
mój kumpel w nocy lunatykując sklada cala posciel w kostke i chowa do kanapy i rano budzi się na golym wyrku :P
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Jakby się rzucała, to ta kołdra ni jak by nie wracała.
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

Zauważmy, że była mowa, że w nocy budzi się i widzi, że kołdra sobie leży gdzieśtam. Wątpię żeby wyglądało to tak, że Cogito się budzi w nocy, patrzy, że leży kołdra obok, idzie dalej spać i kołdra sama wraca :P
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

A może ktoś Ci tę kołdre poprawia?
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

BloodLust pisze: kamere
dokładnie i się wyjaśni co tam robisz w nocy. Bo może się okazać, żeprzychodzi jakiś fantastyczny nieznajomy i kołdra poprostu sama spada :D
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

wracając do tematu - było chyba jakieś średniowiecze, albo wcześniej, chyba jeszcze czasy pogańskie i w bardzo wysokich trawach (ze 2,5 - 3 metry) jeździłam konno z jakimś chłopakiem... a potem nagle były nasze czasy i w mojej piwnicy, w kotłowni było jakieś zebranie - wpadliśmy na nie, wszyscy się na nas gapili (chyba byliśmy poszukiwani) i uciekliśmy do spiżarni... gdzie też było pełno ludzi, więc zaczeliśmy biec i wbiegliśmy do szkolnej męskiej toalety (!), którą przebiegliśmy i wyskoczyliśmy oknem (przy okazji efektownie tłucząc szybę ;) ), chwilę siedzieliśmy za oknem a potem chyba ukradliśmy jakiś wóz, terenowy chyba jakiś (taki trochę jak z filmu sci-fi)... potem jechaliśmy... mieliśmy chyba jakiś wypadek, on był uwięziony w tym samochodzie, a niedaleko byli ludzie, a ja nie wiedziałam co robić, bo przecież byliśmy poszukiwani listami gończymi! i nie mogłam pójść po pomocc.. ale on bardzo szybko umarł, a ja wsiadłam na konia i wróciłam do początku i jechałam w tych wysokich trawach do starego dębu, który był w środku wszystkiego...
a najdziwniejsze jest to, że mam wrażenie, że ten sen już kiedyś mi się śnił...
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Leśna pisze:mam wrażenie, że ten sen już kiedyś mi się śnił
mnie tez czasem snią się sny powtórki tudziez sny seriale O_o
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

deja vu.. fajne uczucie ;P

Leśna- super sen :D coś się w nim działo i w ogóle, jeszcze się go dalo opowiedzieć bo czasami to są takie że byś rok o danym śnie pisał :P
Raziel
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Raziel »

A ja mam ostatnio sny strasznie powiązane z grami komputerowymi :shock: ( a wcale dużo nie gram ).
Wczoraj miałem sen że jestem Serious Sam'em i tłukę jakieś potworki. Później wchodzę na jakąś bardzo dużą arenę i walczę w kosmitami. Potem się przerzucamy na statki i ja próbuje zniszczyć zwykłym myśliwcem ogromny spodek ( podobny do tego który był w SS :D).
Natomiast dzisiaj miałem sen gdzie byłem Księciem z Prince of Persia :D
Była sobie wioska elfów czy kogoś tam a nad nimi góra trolli (+orki, gobliny itp.). Żyli w pokoju aż w pewnym momencie trolle zaatakowały. I się biłem :D Potem bylem w pałacu i uciekałem przed swoim cieniem ( jeżeli ktoś grał w napierwsiejszą część PoP'a to wie o co chodzi ). I tak śmigałem po pałacu aż w pewnym momencie przerzuciłem się na ... pistolety :evil: I cały czas ktoś mi towarzyszył ale nie mam pojęcia kto. Niestety pisze ogólnie bo zbyt dużo szczegółów nie pamiętam, a najgorzej jest z kolejnością zdarzeń. Czyli to jest taki zarys.

Takie sobie mam sny ale trzeba coś wpisywać do sennika żeby z czasem pamiętać więcej :D
Ostatnio zmieniony 2006-12-16, 17:25 przez Raziel, łącznie zmieniany 1 raz.
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

Assassinio pisze:jeszcze się go dalo opowiedzieć bo czasami to są takie że byś rok o danym śnie pisał
no, parę szczegółów ominęłam tych mało ważnych, żeby było krócej ;) fajne było to, że nie dość, że podczas całego snu i po obudzenia miałam deja vu, to jeszcze sen w swojej fabule się zapętlił, i na końcu znowu był początek :D
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

To takie troszke freeq, ale wszystkim się zdarza.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Mnie się dzisiaj śniło, że w czasie deszczu w moim pokoju w suficie powstała dziura... no i tyle. Miałem jeszcze drugi, zupełnie bezsensowny sen, ale zapomniałem, o co w nim chodziło...

Wróć do „Świat snów”