Co Wam się ostatnio śniło?
-
- Administrator
-
- Aktywny pisacz
A mój ostatni sen był wynikiem stresu, jakim jest uczęszczanie do szkoły
- chemia mi się p********ła z wf-em, sniło mi się, że na hali jakiś materac leżał i że miałem od niego odrysować strzałki do wodoru (czyli jakbym robił wzór strukturalny alkanu, to ostatnio na chemii miałem), wyglądało to jakoś tak:
Na prawdę, takiego, że tak powiem popindzielonego snu to jeszcze w życiu nie miałem......

H
|
|
H - [tu był materac] - H
|
H
Oceniał mnie mój wf-ista. A ten materac był w dodatku jakiś taki sflaczały.....H
Na prawdę, takiego, że tak powiem popindzielonego snu to jeszcze w życiu nie miałem......

-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Senior forum
-
- Nowicjusz
A ja dzisiaj miałam sen. Dla mnie niezwykły. Był tam chłopak który mi się podobał. Byłam u mnie w domu i on zadzwonił i powiedział do mnie coś po francusku. Ja się spytałam kto mówi i co to znaczy. On powiedział domyśl się i powiedział że skoro nie rozumiem po polsku to może po francusku, że mam się od niego odczepić i nic z tej znajomości nie wyjdzie. Więc ja się popłakałam.Potem dostałam sms z opowiadaniem natemat "Chociaż Cię lubię..."Potem się obudziłam. To raczej nie był miły sen ale mam pytanie. Co on mógł oznaczać??Czasemktoś tak sam z siebie się na tym zna. Kiedyś słyszałam że sny znaczą coś zupełnie odwrotnego niż się śni. Czy to może być prawda? Poprostu po tej nocy czułam się taka zdołowana..Pozdro:)
1- ortografia..
2- po kropce robi się spacje
/Assassinio
1- ortografia..
2- po kropce robi się spacje
/Assassinio
Ostatnio zmieniony 2006-11-28, 01:34 przez Stokrotka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Senior forum
-
- Nowa Krew
Kolejny sen z serii nienormalnych .. Wow dawno nie śniłem o czasach szkoły .. W mym śnie byłem na wycieczce szkolnej a włąściwie jechałem na nią . Zaczęło się w jakiejś pracy dokładnie niepamiętam , to był jakiś industrialny świat . Wyrzucili mnie z roboty , mój tata był bardzo zawiedziony i chciał żebym znalazł sobie inną prace . Rozmawialiśmy o tym przed moim domem [miałem dziwnego wielkiego psa/dostałem go od qzyna]. Była noc , a latarnia na ulicy dawała dziwne światło takie że wszystko widziałem berdzo ostro . Pod dom przyjechał znajomy , któremu musiałem oddać kijki do nart . Było ich 6 , wszystkie leżały i u mnie w samochodzie . Później przyjechał autobus z ludźmi z liceum . Były tam jeszcze dwie dziewczyny , moja była i taka inna . Ruszyliśmy w trase . Jadąc przez miejsce mi znajome autobus się zatrzymał i obie zostały z niego wyrzucone . Kiedy ruszył dalej , patrzyłem na nie przez szybe , ta dziewczyna miała łzy w oczach i jeszcze chwile biegła za autobusem . Wnętrze autobusu zmieniło się jakby w wnętrze baru , tyle że zachowało tylną kanapę i wejścia takie jak w autobusach . Rozpoczęło się picie
, zacząłem walić jakiś spirytus z gwinta a znajomy z podstawówki podał mi pusty kubek z przepitą .... Siadłem na tylnej kanapie i wyciągnąłem z kieszeni szklany sześcian w którym wewnątrz był mój znak zodiaku [mam taki na półce] . Położyłem sześcian na podłodze i patrzyłem na refleksy świetlne , od mijanych latarnii. W autobusie nastała ciemność . Nagle ktoś położył podobny obok niego [nie pamiętam z jakim znakiem] i się obudziłem ...
POZDROWIONKA
![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
POZDROWIONKA
-
- Administrator
-
- Nowicjusz
-
- Senior forum
-
- Nowicjusz