Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Miał dolać wódki do wody święconej, a nie na odwrót :P
Schnappi
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Schnappi »

A mój ostatni sen był wynikiem stresu, jakim jest uczęszczanie do szkoły :P - chemia mi się p********ła z wf-em, sniło mi się, że na hali jakiś materac leżał i że miałem od niego odrysować strzałki do wodoru (czyli jakbym robił wzór strukturalny alkanu, to ostatnio na chemii miałem), wyglądało to jakoś tak:
H
|
H - [tu był materac] - H
|
H
Oceniał mnie mój wf-ista. A ten materac był w dodatku jakiś taki sflaczały.....
Na prawdę, takiego, że tak powiem popindzielonego snu to jeszcze w życiu nie miałem...... :?
Raziel
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Raziel »

Materacan Wodoru :D
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Sorry, zę się spóźniam, ale musze coś powiedzieć Cogito! BArdzo Cię polubiłem za te sny! Musisz mi powiedzieć jak to robisz, że cały czas śni Ci się jedno!!
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Mawerick, a co tez bys chcial O_o ?
cleric
Senior forum
Senior forum

Cogito pisze:Moze to taki wiek
mnie się takie rzeczy nie snili przynajmniej nie tak czesto :D
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Co do tego, czy chciałbym takie sny, to owszem chciałbym, to ,że chciałbym je z Tobą Cleric, to już inniejsza rzecz :P
cleric
Senior forum
Senior forum

Mawerick, nie przy ludziach :P tu jest młodziez :P
mnie się w sumie co noc cos sni ale potem zapominam co O_o
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

cleric pisze:Mawerick, nie przy ludziach tu jest młodziez
niech się młodzież uczy, że jest coś takiego jak uczucie :P a do rzeczy, to najlepiej poprostu ćwiczyć się w zapamiętywaniu snów.
Stokrotka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Stokrotka »

A ja dzisiaj miałam sen. Dla mnie niezwykły. Był tam chłopak który mi się podobał. Byłam u mnie w domu i on zadzwonił i powiedział do mnie coś po francusku. Ja się spytałam kto mówi i co to znaczy. On powiedział domyśl się i powiedział że skoro nie rozumiem po polsku to może po francusku, że mam się od niego odczepić i nic z tej znajomości nie wyjdzie. Więc ja się popłakałam.Potem dostałam sms z opowiadaniem natemat "Chociaż Cię lubię..."Potem się obudziłam. To raczej nie był miły sen ale mam pytanie. Co on mógł oznaczać??Czasemktoś tak sam z siebie się na tym zna. Kiedyś słyszałam że sny znaczą coś zupełnie odwrotnego niż się śni. Czy to może być prawda? Poprostu po tej nocy czułam się taka zdołowana..Pozdro:)

1- ortografia..
2- po kropce robi się spacje

/Assassinio
Ostatnio zmieniony 2006-11-28, 01:34 przez Stokrotka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Mi się wydaje, że ten sen odzwierciedla Twoje pragnienia i obawy przed odrzuceniem przez tego chłopaka. Napewno nie masz się czym przejmować, to oczywiste, że nie jest to żaden proroczy sen! A więc głowa do góry!
Ismael
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Ismael »

Kolejny sen z serii nienormalnych .. Wow dawno nie śniłem o czasach szkoły .. W mym śnie byłem na wycieczce szkolnej a włąściwie jechałem na nią . Zaczęło się w jakiejś pracy dokładnie niepamiętam , to był jakiś industrialny świat . Wyrzucili mnie z roboty , mój tata był bardzo zawiedziony i chciał żebym znalazł sobie inną prace . Rozmawialiśmy o tym przed moim domem [miałem dziwnego wielkiego psa/dostałem go od qzyna]. Była noc , a latarnia na ulicy dawała dziwne światło takie że wszystko widziałem berdzo ostro . Pod dom przyjechał znajomy , któremu musiałem oddać kijki do nart . Było ich 6 , wszystkie leżały i u mnie w samochodzie . Później przyjechał autobus z ludźmi z liceum . Były tam jeszcze dwie dziewczyny , moja była i taka inna . Ruszyliśmy w trase . Jadąc przez miejsce mi znajome autobus się zatrzymał i obie zostały z niego wyrzucone . Kiedy ruszył dalej , patrzyłem na nie przez szybe , ta dziewczyna miała łzy w oczach i jeszcze chwile biegła za autobusem . Wnętrze autobusu zmieniło się jakby w wnętrze baru , tyle że zachowało tylną kanapę i wejścia takie jak w autobusach . Rozpoczęło się picie :] , zacząłem walić jakiś spirytus z gwinta a znajomy z podstawówki podał mi pusty kubek z przepitą .... Siadłem na tylnej kanapie i wyciągnąłem z kieszeni szklany sześcian w którym wewnątrz był mój znak zodiaku [mam taki na półce] . Położyłem sześcian na podłodze i patrzyłem na refleksy świetlne , od mijanych latarnii. W autobusie nastała ciemność . Nagle ktoś położył podobny obok niego [nie pamiętam z jakim znakiem] i się obudziłem ...
POZDROWIONKA
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

[hide]Mnie się śniła ostatnio pewna młoda, piękna dziewczyna, dla której robię obecnie portfolio... ;) (Polka, mieszka w USA i pracuje jako fotomodelka)[/hide]
Stokrotka
Nowicjusz
Nowicjusz

Mawerick dzięki ale troszkę mnie ten sen nurtuje...PZDR
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Stokrotko się nie martw. Napewno nic z tego nie będzie. Snami nie należy się bardzo przejmować, oczywiście czasem zdarzają się sny prorocze, ale są żadkie i najczęściej różnią się od zwykłego snu.
Stokrotka
Nowicjusz
Nowicjusz

Tak racja
Ale sen był ciekawy:P
Choć nie powiem żebym za bardzo się wnim przejmowała
A dzisiaj nie pamiętam co mi się sniło bo zostałam wyrwana:p

Wróć do „Świat snów”