Zmysły
Zmysły
Możliewe że uznacie mnie za świra, ale to wina mojej klasy, zrobiła ze mną to co jest
Od jakiegoś czasu dostrzegam, słysze i wyczuwam różne zjawiska. Mój słuch bardzo się wyostrzył. Coraz częściej śni mi się jakieś wydarzenie które następnie, rzeczywiście się spełnia( jest to zazwyczaj coś nie ważnego ale jest zawsze).Od jakiegoś też czasu stałem się niezwykle wytrzymały. Kiedy raz się biłem z innym kolesiem dostałem pare serii i nic nie czułem. Nie miałem nawet opuchlizny.Nie trenuje (narazie) żadnych sportów walki ani nie chodze na siłke. Inny dowód mojej wytrzymałeści to 18stka u kumpla. Tyle wypiłem, że sam nie wiem kiedy usnąłem. Co najciekawsze na drugoi dzień nie miałem ani najmniejszego bólu głowy.Także moja psychika przechodzi kryzys: co ciekawe nie boje się niczego. Co mnie dolega??

-
- Senior forum
-
- Senior forum
Pije bo chce, nie bo musze.
A zjawiska jakie mnie dręczą to że dość często słysze dziwne hałasy, przesuwanie mebli, i dobijanie się do drzwi z drugiej strony w niezamieszkanej części mojego domu. Pytałem się innych mieszkańców mojego domu i usłyszałem że, jestem szalony bo oni nic nie słyszeli. Poza tym mam ciągłe wrażenie, że jestem przez kogoś obserwowany. Nie boje się ino troche mnie to irytuje.

A zjawiska jakie mnie dręczą to że dość często słysze dziwne hałasy, przesuwanie mebli, i dobijanie się do drzwi z drugiej strony w niezamieszkanej części mojego domu. Pytałem się innych mieszkańców mojego domu i usłyszałem że, jestem szalony bo oni nic nie słyszeli. Poza tym mam ciągłe wrażenie, że jestem przez kogoś obserwowany. Nie boje się ino troche mnie to irytuje.

-
- Senior forum
albo to Poltergeist, ale skoro nikt inny tego nie słyszał 
ja jak usłyszałem Poltergeista to usłyszeli to też wszyscy którzy byli w pokoju, wszyscy sprawdzali co to mogło być i nic
był to odgłos otwierającej się klamki(drzwi widać z pokoju w którym byliśmy) a klamka nawet się nie poruszyła.. jeszcze kilka innych przypadków było, ale zawsze z kilkoma osobami 

ja jak usłyszałem Poltergeista to usłyszeli to też wszyscy którzy byli w pokoju, wszyscy sprawdzali co to mogło być i nic

-
- Senior forum
-
- Senior forum
Dysponuje dość ograniczonymi środkami finansowymi, ale jaśli coś bede miał już kupić to kupie bejsbola i pokaże temu czemuś jak wita się niechcianych gości w małopolsce
[ Dodano: 24-11-2006, 20:37 ]

[ Dodano: 24-11-2006, 20:37 ]
masz racje, nigdy nie miałem kota na własność. Ale nauczyłem swojego psa aportować jak jeszcze ten żyłCogito pisze:oj to nie znasz kotów
-
- Senior forum
no to chyba jak mocno się tym baseballem walniesz w łebBlackdragon pisze:Tak czy siak przestane go widzieć na jakiś czas a o to chodzi

nie wiem czy wiesz, ale istotą niematerialnym raczej nie będzie przeszkadzało machanie jakimś kijem

PS- nie masz jakiegoś dyktafonu, komóry która nagrywa dźwięk, albo czegoś takiego?
Ostatnio zmieniony 2006-11-25, 23:14 przez Assassinio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Senior forum