Konie widmo?

Jeżeli byłeś świadkiem jakiegoś zjawiska, którego nie potrafisz wyjaśnić, opowiedz nam o nim.
Prosimy o nie zakładanie w tym dziale tematów typu "Proszę o pomoc dla kolegi"!
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Konie widmo?

Post autor: Assassinio »

Otóż było to wczoraj, szedłem lasem z 4 kumplami, wszystko było świetnie, gadalismy i śmialiśmy się, nagle usłyszaliśmy coś jakby dźwięk galopującego stada koni, wydawało się że najpierw biegną a potem tak jakby nas przeskakują (takie miało się wrażenie), wszyscy padliśmy na ziemie, no bo kto by stał jak ma cie coś walnąć? patrzymy a tutaj.. nic, zero, pusto w okolicy.
Zainteresowałem się tą sprawą ale jedyne czego się dowiedziałem to to że to nie pierwszy taki raz w tamym miejscu, no i że ktoś tam się powiesił.

Niestety jestem tam raz na ruski rok, ponieważ jest to daleko od mojego domu więc wątpie żebym dowiedział się zbyt dużo :/
Awatar użytkownika
Majesttic
Moderator
Moderator

Post autor: Majesttic »

musiałbyś się dowiedzieć czegoś o tym miejscu i później zbadać to dokładnie, i na przykład nagrać (VIDEO lub AUDIO). :]
Michalson
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Michalson »

Ciekawe, skołuj kamerę i nagrywaj :-]

Aż dziw że mi się nigdy nic "paranormalnego" nie przytrafiło :-]
Assassinio
Senior forum
Senior forum

łatwo powiedzieć, ale wątpie żeby mi się udało skołowac skądś kamere
leszek

Post autor: leszek »

może najpierw idz tam jeszcze raz i sprawdz czy znów się to powtórzy.Wiem , wiem ...trochę się nachodzisz , ale jesli nie zmyslasz to naprawdę warto przyjrzeć się temu z bliska. Być może jest to jakies nawiedzone miejsce?Kto wie...moze sprowadzisz do siebie ekipę Nautiliusa? 8)
Michalson
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Wystarczy jakiś aparat cyfrowy ;) Albo tj. mówił Leszek, jeżeli się to powtórzy pisz do Nautilusa :>
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Nautilis to woli sobie dawać zdjęcie patelni podrzuconych w powietrze i mówić że to ufo.. a co do powrotu tam to ja mam tam powiem wprost CHOLERNIE daleko, no ale postaram się (mam aparat cyfrowy ale nie rejestruje dźwięku, no ale do tego wystarczyła by mi mp4)
Assassinio
Senior forum
Senior forum

tak, ale wiesz to się na pewno nie zdarza co pięć minut, jeżeli się zapętla to też niewiadomo co ile to się powtarza wiec ciężko by było mimo wszystko trafić na to.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

BloodLust pisze:ze sciany wychodzili i wchodzili w nastepna legionisci
ja słyszalam o podobnym zjawisku. Ludzie widywali rzymskich zołnierzy maszerujących po ulicy ale od kolan w góre. potem okazalo się ze nowa ulica biegnie dokladnie w miejscu starej rzymskiej drogi. czyli zołnierze szli po swojej rzymskiej drodze a poniewaz byla nizej to widac bylo ich od kolan w góre :P (zamotalam czy nie?)
Michalson
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Czytałem kiedyś o tych legionistach w "Tajemnicach Świata". Podobno takie zjawiska mają miejsce dość często.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Także słyszałem historie o legionistach. A to czego doświadczył ass było prawdopodobnie podobną manifestacją, może pętlą czasoprzestrzenną, albo echem przeszłości.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

BloodLust pisze:bo to, to samo
ta piwnica twoja mnie zmyliła :P
Mawerick pisze:echem przeszłości
szkoda tylko że nie było tego widac.. to musiałby być super widok..
Assassinio
Senior forum
Senior forum

leci dalej, trzy razy dziennie o 13, 16 i 19 chyba
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Ja nie ogladam Tv. Ass, to co wybierzesz się tam jeszcze raz?
Assassinio
Senior forum
Senior forum

wątpie, bo starsi mnie nie zawiozą tak "bez powodu" a autobusem itp było by mi tam ciężko bo daleko...

Wróć do „Nasze spotkania z nieznanym”