Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Ja miałem kolejną wizję z cyklu snów co najmniej dziwnych. Mianowicie próbowałem w kiosku za "Dziennik" zapłacić... jedzeniem ;)
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

No cóż w ostatnim śnie byłem w mieście i o tyle fajnie, że akcja snu była taka jaka chciałem, żeby była. Żadnych mordów, tylko luźny spacer i podziwianie jego zabytków (dodam, że miasto było z okresu renesansu.)
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

A ja ostatnio miałem sen z cyklu "Bo Warhammer to jest to". Wszystko działo się na ziemi (przynajmniej tak mi się zdaje :P). Zaczeło się od tego że siedziałem sobie w obozie i nagle uslyszalem krzyk "Tyranidzi!". Szybko wziełem broń i powędrowałem na pole walki (dodam iż mialem heavy boltera.. chyba;)), krótka strzelanina, większość tyranidów wybita, nagle pojawia się hive tyrant i wali z lascannona, błysk, kurz, i budze się :P jeden z moich ostatio najciekawszych snow :D
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Assassinio pisze:Bo Warhammer to jest to
zabij, ale takiego snu to ja jeszcze nie miałem..
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Znowu wizja z kategorii dziwnych. Willa. Dach. Tłukę się z jakimś facetem, mniej więcej w moim wieku, który grozi mi śmiercią. Próbuje do mnie strzelić z rewolweru. Jako że mu się nie udaje po kilkudziesięciu próbach, wyjmuje kulę i próbuje mi ją wbić do głowy... kamieniem :|

Gościu się w końcu poddał, wszedł na piętro, następnie na parter, po czym... wyszedł frontowymi drzwiami. Postanowiłem się zabarykadować na piętrze i pozamykać wszystkie okna i drzwi, jakie tylko są. Zszedłem na parter i zacząłem zawiązywać drzwi... gumą do skakania :| Niedoszły morderca krzyknął, odchodząc, że jeszcze tu wróci...

Zawiązawszy gumę na drzwiach i zabarykadowawszy się na piętrze pomyślałem: a jeśli on zostawił tu jakichś swoich agentów? Wyjdą w nocy i mnie we śnie ukatrupią...

Bojąc się o własny żywot, zacząłem przeglądać wszystkie pomieszczenia na piętrze. Dwa razy wydawało mi się, że przeglądam własny pokój, ale w końcu okazało się, że ten drugi tylko wyglądał jak mój. Piętro wyglądało do pewnego momentu jak piętro w moim prawdziwym domu. W końcu wszedłem w jakiś korytarz. W tym momencie wydawało mi się, że jestem raczej w hotelu aniżeli w domu, bo za wszystkimi drzwiami kryły się albo kible damskie lub męskie albo pokoje gościnne. Na końcu zaś korytarza znajdowało się najdziwniejsze pomieszczenie, jakie kiedykolwiek we śnie widziałem: pomieszczenie, w którym obok siebie stało kilkadziesiąt kibli, kilkadziesiąt prysznicy, kilkadziesiąt brodzików, kilkadziesiąt umywalek, a gdzieś pośrodku stała ściana z dwoma rzędami pisuarów przymocowanych po obu stronach...

Był to najdziwniejszy i jednocześnie najdłuższy mój sen w tym roku...
szczurek
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: szczurek »

Mi się śniło:
Mój sen rozpoczął się gdzieś w korytarzu. W ręku miałem dużego kałacha. Idę sobie przez korytarz i wyskakuje 2 gości z coltami. Ja za to przeładowuję shotguna i strzelam. Jednemu rozwaliłem łeb, a druki miał dziurę w brzuchu. W końcu podchodzę do sejfu, wyciągam bombę, podkładam ją i uciekam Po chwili sejf się otworzył i wyciągnąłem czarny klejnot i się obudziłem.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

nie graj więcej w countera :P
Kosa pisze:W ręku miałem dużego kałacha
Kosa pisze:przeładowuję shotguna i strzelam
kałach to nie shotgun :P

ja nie będe mówił co mi się dzisiaj śniło bo.... no chyba wiadomo dlaczego;p
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

ok... a u mnie las (żadna nowość)

za to w lesie bunkier (ach te losty ;) )

otwieram właz kopem (jak to zazwyczaj moją furtkę, kiedy nie chce mi się wyjmować rąz z kieszenie..), wchodzę, a tu w MOIM!!! bunkrze jacyś ludzie

chowam się tajniacko za rogiem, oni wycodzą, ale za biurkiem siedzi mały chłopies z rzeźbą przedstawiającą pinokia z głową małpy, i mówi mi że musi pilnować bunkra, bo inaczej jego brat zabierze mu rzeźbe (a mówiąc to śmiał się strasznie)

chyba uzależniłam się od Zagubionych :D
Ostatnio zmieniony 2006-10-30, 19:03 przez Koffee, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

A ja miałem genialny sen. Skończyłem studia i wszyscy mi gratulowali. Tylko cholera nie wiedziałem dlaczego. Normalnie gitny:D
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

Cogito pisze:Od dziś możecie nazywać mnie hero
rządzisz :P
BloodLust pisze:w jaki sposob ja zabil i czy bylo krwi duzo :E (no wiecie, trzeba się jakos wczuc i sobie to wyobrazic xD)
przerażasz mnie :D a mnie ostatnio śni się jedynie ze dostane z kartkówy z geologii 3 i śnią mi się różne druzy szczawianu wapnia w komórkach miękiszowych owocu dzikiej róży O_o (wiecie.. kolokwium rzuca się na mózg..)
cleric
Senior forum
Senior forum

BloodLust, czerpiesz jakas niezdrową przyjemnośc z wyobrażania sobie krawych zwłok :P ?
cleric
Senior forum
Senior forum

BloodLust,
Cogito pisze:Ten demon wyglądał jak człowiek, facet. Miał brązowe włosy do ramion i kaloryfer na brzuchu
to jest dopiero deliszys :P

Wróć do „Świat snów”