Dziwne "trendy" w nauce

Wszystko, co związane jest z nauką. Odkrycia, ciekawostki, teorie, doświadczenia, badania naukowe...
Schnappi
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Schnappi »

Ivellios pisze:Liczy się tylko kasa, życie ludzkie nie ma dziś praktycznie wartości... "a niech sobie giną, nas to wali, byleby ktoś kupił nowy model"
Echchch.....musisz mi o tym przpominać....? Na myśl o tym świecie zaszlachtować mi się chce. :( Tylko ta kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa już mnie mdli od tego. :evil: ,,Po co komu paliwa ekologiczne, co z tego, że przyroda utonie w śmieciach ważne, zeby zarobić''. Krew człowieka zalewa..... :evil: :evil: :x :x

Niestety, chyba trza grzecznie podnieść łapkę do góry i powiedzieć światu: papa :cry:......

.....bo koniec jest bliski. :(
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

przykra sprawa, niestety w obecnym świecie nie ważna jest natura ani ludzie bez kasy, ważni są ci bogaci.. bo przeciez kto się zajmie takim biedakiem?? nikt, wystarczy że nie będzie miał kasy a już trafi pod most. Tak samo z chorymi ludźmi, nikt im nie pomoże jeżeli nie będą mieli pieniędzy, jesteśmy coraz bliżej poziomu uczuciowego ludzi z Equilibrium.
Caine
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Caine »

Nikt tego nie wie wiec i nam nie jest dane osadzac kiedy nastanie koniec...

Wróć do „Nauka”