Medytacja wewnętrznego uśmiechu
-
Fenikt
- Administrator

-
Kura
- Forumowy maniak

Nie spotkałam się jeszcze z tego typu tehniką, ale bardzo ładnie ujęłaś w słowa to, co ja czasami robię, kiedy jest na prawdę źle
. pozytywna enegia, aka w tedy powstaje, przepędza negatywności w nas siedzące. pozwala się zdystansować do problemu (przyczyny naszego złego nastroju) i skutecznie ją zwalczyć.
dzięki temu możemy chodzić później taacy szczęśliwi
i fajnie jest 
-
Kura
- Forumowy maniak

-
Kura
- Forumowy maniak

-
Maeveen
-
Kura
- Forumowy maniak

juz za pozno na rozmowe... ale jak masz chwike, to moze wpadniesz na gg? na forum wyzygiwac szczegoly, to niefajnie...
[ Dodano: 2005-06-15, 20:17 ]
Chyba udalo mi się odzyskac moj wewnetrzny usmiech. nie wiem na jak dlugo, ale od jakiegos czasu zuwazylam, ze moje samopoczosie wzrasta i chyba wlasie przechodzi apogeum
. mam jednak nadzieje, ze uda mi się tan wspanialy stan utrzymac jak najdluzej.
Mozliwe, ze jest to spowodowane wlasnie medytacja. Dzieki wizualizacji odzyskuje sily psychiczne, rownowage i radosc z najdrobniejszej bzdury. oby to trwalo jak najdluzej...
zycze takiego stanu kazdemu
[ Dodano: 2005-06-15, 20:17 ]
Chyba udalo mi się odzyskac moj wewnetrzny usmiech. nie wiem na jak dlugo, ale od jakiegos czasu zuwazylam, ze moje samopoczosie wzrasta i chyba wlasie przechodzi apogeum
Mozliwe, ze jest to spowodowane wlasnie medytacja. Dzieki wizualizacji odzyskuje sily psychiczne, rownowage i radosc z najdrobniejszej bzdury. oby to trwalo jak najdluzej...
zycze takiego stanu kazdemu
-
Skóra 66