Szukam ludzi do wypraw.
-
Maktor
- Nowa Krew

Szukam ludzi do wypraw.
Witam.
Jak w temacie, poszukuję ludzi z okolic Bielska-Białej, Andrychowa, Oświęcimia, z którymi można badać zjawiska paranormalne. Interesuję się zjawiskami paranormalnymi od 10 lat, czytam, czytam i czytam, dopiero od niedawna zacząłem robić sobie wypady, ale samemu to żadna frajda.Interesują mnie zdjęcia duchów a w szczególności evp.
Tak więc jestem początkujący w terenie.
Jeśli ktoś jest chętny na wyprawy, lub jest jakaś grupa do której można się przyłączyć, lub ludzie z którymi można taką ową grupę założyć to proszę o odezwę.
Jak w temacie, poszukuję ludzi z okolic Bielska-Białej, Andrychowa, Oświęcimia, z którymi można badać zjawiska paranormalne. Interesuję się zjawiskami paranormalnymi od 10 lat, czytam, czytam i czytam, dopiero od niedawna zacząłem robić sobie wypady, ale samemu to żadna frajda.Interesują mnie zdjęcia duchów a w szczególności evp.
Jeśli ktoś jest chętny na wyprawy, lub jest jakaś grupa do której można się przyłączyć, lub ludzie z którymi można taką ową grupę założyć to proszę o odezwę.
-
Dave_Mustaine
- Nowicjusz

Re: Szukam ludzi do wypraw.
W sumie ciekawie, bo z okolic jestem, jednak chyba za mało doświadczenia mam i lat. A szkoda!
-
Glazery
- Aktywny pisacz

Szukaj, bo na pewno znajdziesz
Też planuję stworzyć takie zgrupowanie, bo w zespole zawsze lepiej 
-
Arek
- Senior forum

Popieram wasz zapał i jakbym kiedyś był w pobliżu to na pewno będę chciał przyłączyć się do wyprawy.
Mam pomysł. Wasze wyprawy opisujcie tutaj na forum, to najlepsza reklama by pozyskać dalszych uczestników, bo to tutaj są ludzie o podobnych zainteresowaniach
Mam pomysł. Wasze wyprawy opisujcie tutaj na forum, to najlepsza reklama by pozyskać dalszych uczestników, bo to tutaj są ludzie o podobnych zainteresowaniach
-
AgainstAllLies
- Nowa Krew

Witam, też byłbym zainteresowany wspólnymi eskapadami, jacyś chętni z Bytomia i okolic? 
-
Dave_Mustaine
- Nowicjusz

A w sumie warto się spytać. Jakieś specjalne wymagania, czy po prostu zapał do pracy i dobre chęci, aby dołączyć do tej Twojej grupy? 
-
krikus
Do postu autora;
W tym temacie siedzę od kilku lat, więc sądzę że mogę się przyczynić do współutworzenia grupy badawczej. Mam już jedną wyprawę za sobą którą to opisywałem kiedyś na forum z zamieszczonymi zdjęciami. Jestem z okolic Skoczowa.
Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt na prv.
W tym temacie siedzę od kilku lat, więc sądzę że mogę się przyczynić do współutworzenia grupy badawczej. Mam już jedną wyprawę za sobą którą to opisywałem kiedyś na forum z zamieszczonymi zdjęciami. Jestem z okolic Skoczowa.
Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt na prv.
-
PemdyBanus
- Tropiciel tematów

Witam wszystkie osoby wypowiadające się w tym temacie. Kieruje do was propozycje wspólnego seansu spirytystycznego, ponieważ jestem zaciekawiony tym drugim światem. Uważam, że seans może nie tylko zaspokoić naszą ciekawość, ale pomoże nam być lepszymi ludźmi.
-
devil_child
Z chęcią dołączę do twojej grupy,zamierzam się wybrać w niedługim czasie do Krakowa do rzekomo nawiedzonego domu ale nie bardzo mam z kim więc może zbierzemy stąd kilka osób i zrobimy wspólny wypad??? jestem z okolic cieszynaMaktor pisze:Witam.
-
asto
- Aktywny pisacz

Jak cos, jestem chętny - Wrocław