Pandemonium pisze:No to mnie rozbawiliście swoim iście poważnym spostrzeganiem świata. To nie jest tak ,że ja uważam niewiarygodne.pl za (łojezu) wiarygodne źródło informacji ,aczkolwiek skoro w miarę często są dodawane tam tego typu news'y ,a tutaj jest cisza i nawet nie poddajecie tego konstruktywnej krytyce to się pytam - po co to forum ?
Dla ludzi takich, co przed napisaniem tematu troszkę pomyślą, posiedzą i wtedy napiszą na forum. A takich ludzi tutaj mamy.
I dlatego mogę sobie od czasu do czasu pozwolić na:
Pandemonium pisze:I nie spooky , pojawia się przez takich jak Ty ,bo zamiast zachęcać do rozkręcenia forum ,to ty jeszcze bardziej zniechęcasz swoją marną ironią.
marną ironię. Poza tym, nie chodzi już nawet o
Pandemonium pisze:Z jednej strony rozumiem wasze przewrażliwienie ,bo i mnóstwo idiotów tutaj przychodzi ,z mnóstwem ludzi trzeba się użerać - od tych co sobie robią jaja do tych ,których świadomość jest raczej niższego rzędu.
A po prostu o zwykłą chęć dyskutowania. A dyskutować ja mogę na poziomie książek Hyneka, Znicza, ba! Nawet książek Adamskiego czy Daenikena. Mogę dyskutować na poziomie artykułów z Enigmy, Nexusa czy nawet Faktora X. Ale nigdy, ale to nigdy nie będę dyskutował na tak marnym poziomie jaki prezentuje niewiarygodne.pl. I sądzę, że na tym forum nie ja jeden. I tak, masz w pewnym stopniu rację - przez to mamy tutaj mały ruch. Bo większość idiotów próbuje omamiać jakimiś bzdurami. A tutaj mamy po prostu za dużo trzeźwo myślących ludzi, z którymi owe morony nie potrafią lub boją się dyskutować, bo wiedzą, że swoją wiedzą nie zdobędą tutaj uznania. Większość z nich idzie na inne fora. Na przykład istnieje takie jedno forum, na którym jesteśmy zarejestrowani z Dagmarą.
I powiem Ci, że takich banialuków jak tam to nie czytałem nigdzie. Wystarczy, że pojawi się jeden nastoletni troll i powie, że widział ófo. I każdy mu wierzy! Bez zdjęcia, bez nawet najmniejszej, mniej lub bardziej wiarygodnej historyjki. Ot tak, bo skoro pisze, to tak musi być. I owszem, na forum owym jest multum ludzi. Od zatrzęsienia.
Ale co z tego?
Summa summarum - wolę jakość, a nie ilość. Bo jeszcze widzę, że pojawiają się tutaj ludzie, którzy chcą dyskutować poważnie i na poważne, przemyślane tematy.
Więc proszę Cię - jeśli chcesz podyskutować (a wiem, że potrafisz), to zacznij od czegoś bardziej poważnego aniżeli niewiarygodne.pl, wp.pl czy inna interia. Na rynku masz multum czasopism. Nie mówię o książkach, bo znalezienie i zakup niektórych perełek okazuje się drogim hobby. Ale czasopisma. Nexus, albo stosunkowo nowa Enigma, która jest po prostu zajebistym czasopismem o zjawiskach paranormalnych. Ale na litość boską - nie niewiarygodne.pl.
Mam nadzieję, że zrozumiałeś moje przesłanie i że się nie obruszyłeś na mój punkt widzenia.
Pozdrawiam.