1.Pierwsza z nich dotyczy[prawdopodobnie]cienistych ludzi.A więc razem ze znajomymi byłem u mnie na podwórku[było to ok:2005]graliśmy w karty i gadaliśmy,aż nagle usłyszeliśmy skrzypienie i spojrzeliśmy na dżwi[dom był zamknięty i nikogo w nim nie było].Klamka od nich sama poszła w dół a po drógiej stronie było widać sam cień.Wszyscy przestraszeni wybiegliśmy na ulicę koledzy biegli przed siebie a ja[jako że to mój dom i zależy mi na nim] odwróciłem się i spojrzałem na balkon.Firanka sama wzniosła się do góry,wszystkie okna były zamknięte a nawet
gdyby były otwarte to firanka nie podnisła by się w taki sposób.I znowu widzałem TEN cień.
Nie przyjrzałem mu się dokładnie.Po chwili dołączyłem do kolegów.Biegliśmy tak aż do domu mojej znajomej,weszliśmy do środka i wbiegliśmy na schody.Wtedy wyjrzałem przez okno i dokłanie to zobaczyłem.Był to wysoki cienisty męszczyzna w kapelusz i wbrew temu co czytałem nie miął czerwonych oczu ale białe puste.Potem zawołałm kumpi ale to coś już znikneło.

2.Teraz historia mego taty.Opowiadał mi on że kiedy był młody i pojechał z kolegami na wycieczkę do zakopanego zrobili mu kawał i zameldowali go w pokoju w który ktoś popełnił samobójstwo.Przez całą noc czół czyjąś obecność i słyszał różne dzwięki.Wyszedł w pokoju i spędził noc u kolegi.
3.Teraz coś o snach.Otóż 1 rok temu śniło mi się że niwiadomo z kąt wracam z koegą.Byłą noc szliśmy w stronę mojego domu.Znajomy wcześniej skręcił i poszedł do siebie.Ja szedłem do przodu aż nagle zaatakował mnie duży pies pobiegłem więc szybko i wskoczyłóem na płot.
Wtej chwili budzi mnie mama i mówi że dziś jadę z klasą do warszawy.Kiedy wróciłem razem z kolegą wracaliśmy do domów...Reszta to to samo co we śnie to mój jedyny taki proroczy sen.
4.To ostatnia najmniej dziwna historia.Mojemu przyjacielowi śniło się że pływa w morzu i tonie
kiedy się pbudził dusił się!
To wszystki [jak narazie] moje historie,wyrażajcie na nie swoje zdanie i piszcie o waszych przeżyciach.
Pozdrawiam

-- 2011-11-25, 15:59 --
Dodam że jestem nowy na forum a błędy w tekście są spowodowane zepsutą klawiaturą