Redakcja

Propozycje nowych audycji, tematów, itd. oraz uwagi i propozycje dotyczące działania strony
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Redakcja

Post autor: Ruskof »

Witam.Nie wiedzialem gdzie ten temat w sumie dac,a ze widzialem ze tu odbywaly się nabory,wybory na moderatorow to tutaj wlasnie go daje.Pisze po to,bo chcialbym zostac redaktorem (oczywiscie nie ChcEEE ZoSSssSTaaaCCc RreeDDdakTTtttoRrem tylko redaktorem :D ).Skoro na shoutboxie Spooky napisal ze raczej problemow z wiekiem nie ma zeby się tu dostac,to oczywiscie chetny jestem.Gdyby potrzebne bylo dobre zdanie u forumowiczow o mnie,to zdaje mi się ze dobre ono jest.Nie szukam raczej klopotow z ludzmi,czy to z administracja,z moderatorami,albo i ze zwyklymi uzytkownikami.No moze czasem flame'y się tworza,bo mam inne zdanie,teorie niz inni..Ale staram się zeby nie bylo warnow przyznawanych (zapomnijcie zeszloroczne czasy kiedy mialem ich 3 :diabel2: ).

Dlaczego tak wlasciwie chce dostac się do redakcji?Znam dobrze Francuski i Polski,nie mam problemu zeby przetlumaczac slowa z tego jezyka na ten,wiele ciekawych artykulow po francusku mam,ktore moglbym przetlumaczyc i na strone dac.Jednego nawet tu dalem w watku "NAPISZ ARTYKUL" ,i wlasnie,jesli nie przeczytaliscie na shoutboxie co napisalem-Wczoraj,gdy konczylem przetlumaczac (a przetlumaczylem wtedy dobre 1/3 artykulu) zapisek niechcacy usunalem,i musialem wszystko od nowa tlumaczyc.Jednak bez obaw,daleko zaszlem od wczoraj :)
Prosze o powaznie rozpatrzenie tego ze strony administracji.

Pozdrawiam,Mateusz.
zblazowany

Re: Redakcja

Post autor: zblazowany »

Popieram. Ruskof jest już na forum jakiś czas i to jest na jego plus, i często się udziela na forum.
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: FaKtoMaaN »

Również poparcie. Jeśli tylko chce i ma zapał, nie mam nic przeciwko.
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

Zaszedłem ;]
O takich sprawach decydujący głos ma Ivellios- mogłeś bić prosto do niego.
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Jednak wolalem to na forum przykleic,przy okazji chcialem zobaczyc co inni o tym mysla :)
Jak narazie widac ze pozytywnie,dziekuje bardzo za mile slowa :)
Awatar użytkownika
Spooky Fox
Administrator
Administrator

Post autor: Spooky Fox »

Jeśli chodzi o bycie redaktorem, to tak jak powiedział Darnok, uderzaj do Ivelliosa. Jak coś, to masz moje poparcie i dobrze o tym wiesz.
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Generalnie to jestem za. ;)
Mateusz - odbierz PW.
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Dziekuje za przyjecie.
Postaram się zrobic to co myslalem i juz powiedzialem,w miare bede staral się byc aktywnym redaktorem.
Spodziewajcie się nowych artykulow w ciagu najblizszych dni :)

Pozdrawiam,Mateusz.

Wróć do „Ogólna dyskusja o Radiu Paranormalium”