Witam.Nie wiedzialem gdzie ten temat w sumie dac,a ze widzialem ze tu odbywaly się nabory,wybory na moderatorow to tutaj wlasnie go daje.Pisze po to,bo chcialbym zostac redaktorem (oczywiscie nie ChcEEE ZoSSssSTaaaCCc RreeDDdakTTtttoRrem tylko redaktorem

).Skoro na shoutboxie Spooky napisal ze raczej problemow z wiekiem nie ma zeby się tu dostac,to oczywiscie chetny jestem.Gdyby potrzebne bylo dobre zdanie u forumowiczow o mnie,to zdaje mi się ze dobre ono jest.Nie szukam raczej klopotow z ludzmi,czy to z administracja,z moderatorami,albo i ze zwyklymi uzytkownikami.No moze czasem flame'y się tworza,bo mam inne zdanie,teorie niz inni..Ale staram się zeby nie bylo warnow przyznawanych (zapomnijcie zeszloroczne czasy kiedy mialem ich 3

).
Dlaczego tak wlasciwie chce dostac się do redakcji?Znam dobrze Francuski i Polski,nie mam problemu zeby przetlumaczac slowa z tego jezyka na ten,wiele ciekawych artykulow po francusku mam,ktore moglbym przetlumaczyc i na strone dac.Jednego nawet tu dalem w watku "NAPISZ ARTYKUL" ,i wlasnie,jesli nie przeczytaliscie na shoutboxie co napisalem-Wczoraj,gdy konczylem przetlumaczac (a przetlumaczylem wtedy dobre 1/3 artykulu) zapisek niechcacy usunalem,i musialem wszystko od nowa tlumaczyc.Jednak bez obaw,daleko zaszlem od wczoraj

Prosze o powaznie rozpatrzenie tego ze strony administracji.
Pozdrawiam,Mateusz.