"hmmm" To ja już nie wiem jakie dowody Cię przekonają Chyba tylko wtedy uwierzysz jak wylądują przed Tobą i się z Tobą przywitają Zobaczyć znaczy uwierzyć.
Pozdrawiam Adrian
Nie jestem do końca przekonany czy wzięcia są faktycznie realne. Jednak jest bardzo wiele relacji o uprowadzeniach więc trudno żeby to był wymysł tylu ludzi na przestrzeni tylu lat. Zwłaszcza że uprowadzenia mają zawsze ten sam schemat. Być może można by to wyjaśnić teorią napięć tektonicznych którą opisałem w swoim dziale na forum ale jednak nie da się tego do końca zrobić. Teoria ta w pewnej jej części i bardzo po krótce głosi że to mogą być halucynacje. Otóż nie, nie mogą gdyż niemożliwe jest żeby te halucynacje zawsze miały ten sam schemat tego co się widzi. Nasuwa się stwierdzenie że to jednak obcy za tym stoją, lecz niekiedy podejrzewa się o to również ludzi......no ale moment! Po co robić ceregiele i porywać ludzi w fikuśny sposób i ich badać jak przecież ludzie o ludziach już większość wiedzą. To po prostu nie ma sensu. Jest jeszcze taka teoria spiskowa że UFO to maszyny ludzkie a ci którzy nie chcą aby wszyscy wiedzieli że oni takowe posiadają wkręcają ludziom że to pojazd obcych i tym samym porwania przeprowadzają ludzie przy użyciu odpowiednich środków aby ludzie byli omamieni. Wszystko po to aby ludzie myśleli że ich planeta jest odwiedzana przez obcych i że obcy porywają ludzi, po to żeby nikt nie przypuszczał że te cudowne maszyny posiada któreś z państw. Taki OLBRZYMI spisek. Ja jednak skłaniam się do tego ze to obcy bo jednak więcej czynników na to wskazuje, ale jak już powiedziałem: pewności nie mam.