ptak?

Bigfoot, Yeti, Chupacabra i inne zwierzęta, które istnieją wg rozmaitych podań, legend i relacji świadków, a których istnienie aktualnie odrzuca współczesna zoologia
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Re: ptak?

Post autor: Ruskof »

Ruskof, czy Ty aby nie odkryłeś nowego prawa przyrody i fizyki?
Nie :)
Troche przyblizone do tego co powiedzial Artur,a chodzilo mi o to ze waszka ma swoj koniec,az cialo powoduje ze się robi grubsza w pewnym momencie i o to mi chodzilo :)
|-_-|
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: |-_-| »

Obrazek
O którą "pogrubioną" część ważki Ci chodzi? :P Chyba w dalszym ciągu nikt nie zrozumiał.
chyba chodzi o to, że ważka najpierw jest chuda potem gruba i potem normalnie a potem nagle grubsza, potem normalnie, potem nagle grubsza itd.
Eeee...? Jest jakaś nowa odmiana ważek, nie wiem o czymś? :P
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: FaKtoMaaN »

spasiona musiałaby być ta ważka:P:D xD
Ruskof
Senior forum
Senior forum

|-_-| dokladnie o to mi chodzilo,ale po zdjeciu mozna wywnioskowac ze pogrubienie zbyt dlugo nastapilo w stosunku to ujecia na zdjeciu,wiec odpada :)
Crowley
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Crowley »

A może to zmutowany słoń z Marsa??? A nie, bo taki słoń byłby na począdku grubszy, potem trochę chudszy, a po bokach grubszy i na końcach chudszy i jeszcze tam przy grzbiecie węższy. Co ty o tym myślisz, Ruskof?
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

nie nie, slon bylby chudszy na poczatku, potem by się pogrubial, ale troche, pozniej bylby gruby fest, pozniej chudszy pozniej grubszy bardziej, pozniej dalej gruby i nagle by się chudo konczyl :]
Crowley
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

A no tak. Nie wziąłem pod uwagę ogona, paznokci i rogów.
|-_-|
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Hahahah... dobijacie mnie. :D
ale po zdjeciu mozna wywnioskowac ze pogrubienie zbyt dlugo nastapilo w stosunku to ujecia na zdjeciu,wiec odpada :)
Możesz wyjaśnić? Nie zrozumiałam...
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Wy tez mnie dobijacie,ale braniem mnie za glupka,ze to slon zmutowany z marsa.Slon przeciez tak ciezki jest,ze gdyby byl na takiej wysokosci to bby odrazu spadl a taki huk by zrobil jakby bomba wybuchla.
Chodzilo ze o to ze cialo wazki w pewnym momencie się po prostu pogrubia na zdjeciu (zobacz),a na zdjeciu za wszesnie to pogeubienie wystepuje.
|-_-|
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Zdjęcie ważki nie ulegało żadnej obróbce, więc jak może być "za wcześnie"? Zwykła ważka.
Wy tez mnie dobijacie,ale braniem mnie za glupka,ze to slon zmutowany z marsa.Slon przeciez tak ciezki jest,ze gdyby byl na takiej wysokosci to bby odrazu spadl a taki huk by zrobil jakby bomba wybuchla.
Wraa... Sarcasm.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

bo ona moze pod kątem leci?
|-_-|
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Tak czy inaczej zdaje mi się, że byłaby nieco rozmazana, lecąc w takiej odległości od aparatu...
Ruskof
Senior forum
Senior forum

Cleric,moze...Z takiej odleglosci troche trudno jest zobaczyc czy to cos pod katem lata czy prosto :)
Crowley
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Z jakiej odległości? Przed chwilą mówiliście, że to ważka.
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Boże aż mnie głowa od tego rozbolała!:P xD jedno jest pewne w tym rejonie nie ma ważek.. :]
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

ok weźmy pod uwagę że jest to ,,bez dźwiękowy,, helikopter ratowniczy.. OK.
ALE gdzie ma drugie, tylne śmigło, gdzie podstawki do lądowania, czy też kółka, i dlaczego koloru czarnego?..

co do browarów to owszem, ale przecież nie piliśmy ich w południe w szczerym upale.. człowieku, byliśmy tam cała noc, więc przyjemność ze złocistego nektaru czerpaliśmy w nocy, w dzień tylko było zbierane drzewo na noc, i trochę opalania, czy też pluskania w wodzie.
Ostatnio zmieniony 2009-11-28, 22:19 przez FaKtoMaaN, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

kręci się? e no co ty naprawdę?? to znaczy ze już jest niewidzialne tak?? czyli jak jadę szybko samochodem to koła stają się niewidoczne, ponieważ się szybko kręcą?? ;] weź ty się rzuć przez okno a potem pomyśl czemu bozia Cię inteligencją nie obdarzyła.. i jak masz głupio pisać i ludzi obrażać, to zagraj se w tibie, tam będziesz miał dzieci na swoim poziomie panie chodząca inteligencjo drejko14..

Wróć do „Kryptozoologia - nieznane zwierzęta”