Wawerly Hills
-
FaKtoMaaN
- Dyskusjoholik

Re: Wawerly Hills
o lol chciało by Ci się??:P
-
Spooky Fox
- Administrator

A czemu nie? Jeśli ktoś jest na tyle leniwy, że nie chce mu się poszukac napisów, tudzież nie zna się na angielskim, nie widzę problemu. Zajęłoby mi to może ze dwa dni.
-
FaKtoMaaN
- Dyskusjoholik

No to dajesz:P bo napisów nie ma w sieci uwierz mi, bo szukałem chyba z kilka dobrych godzinek:P
-
Spooky Fox
- Administrator

No. Pół godziny pracy i jestem już przy piątej minucie
Nie ma to, jak tłumaczyc ze słuchu xD
Dobra. Idę dalej tworzyc. Może, jak dobrze pójdzie, to jeszcze dzisiaj zarzuce je wam na maila
Dobra. Idę dalej tworzyc. Może, jak dobrze pójdzie, to jeszcze dzisiaj zarzuce je wam na maila
-
FaKtoMaaN
- Dyskusjoholik

Spooky podziw!
Oki ja czekam

-
Spooky Fox
- Administrator

Ej...ale masakra. Mniej więcej w 20 minucie zaczyna nawijac dwóch staruszków. Za ch*j nie mogę ich wykumac. Pieprzą jakieś farmazony trzy po trzy, a ja juz słucham ich chyba z setny raz i nadal nie wiem, o czym oni tam rzępolą.
-
FaKtoMaaN
- Dyskusjoholik

to omiń ich xD
-
Ruskof
- Senior forum

Tylko wiesz ze to co "rzepola" to nie jest cos waznego o tym? 
-
Spooky Fox
- Administrator

To, o czym rzępolą, nie jest zbyt ważne dla całej innej informacji. Jeśli znajdzie się ktoś, kto to potrafiłby przetłumaczyc, służę uprzejmie. Ja niestety rzadko kiedy rozumiem taką nawijkę. Po prostu nie mogę wyczuc tych wszystkich wyrazów.
Fakto, mam pierwsze 17 minut filmu przetłumaczonego. Chcesz zobaczyc, jak mi to wyszło? Czy poczekasz, aż skończę wszystko, co mi powinno zając czas mniej więcej do soboty popołudnia
Fakto, mam pierwsze 17 minut filmu przetłumaczonego. Chcesz zobaczyc, jak mi to wyszło? Czy poczekasz, aż skończę wszystko, co mi powinno zając czas mniej więcej do soboty popołudnia
-
Ruskof
- Senior forum

Moze te dziadki to jacys szkoci?Pewnie zbyt duzo jacka Daniels'a wypili przed wystepem 
-
Spooky Fox
- Administrator

Nieee...to są byli pacjenci sanatorium. Wiesz, coś mają z gardłami, nie wiem, jak to nazwac. Po prostu niewyraźnie mówią.
-
cleric
- Senior forum

film bardzo ciekawy, dziadki faktycznie dziwnie gadaja, ale generalnie mozna się domyslec o co im chodzi, wspominaja czas swojego pobytu w sanatorium ![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
-
Spooky Fox
- Administrator

O! Cleric! Jak miło znów Cię widziec na forum ![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
To, że dziadki tam gadają o jakichś saniach, świętym Mikołaju i śniegu, to też się domyśliłem
Ale co oni tam dosłownie nawijają, to nie mam zielonego pojęcia. A może ty coś się tam więcej domyślisz, cleric?
To, że dziadki tam gadają o jakichś saniach, świętym Mikołaju i śniegu, to też się domyśliłem
-
FaKtoMaaN
- Dyskusjoholik

Spooky ja jednak poczekam na całość;p może Cleric Ci pomoże:P i wspólnymi siłami coś zdziałacie

-
cleric
- Senior forum

chyba wam nie pomoge
jeden dziadek jako byly pracownik opowiadal o windzie i tunelu, w sensie do czego sluzyly, dwaj odmowili komentarza w sprawie pokoju 502, ale to chyba sami wiecie. raczej nie widywali zadnych zjaw, bo to zaczelo się manifestowac po zamknieciu sanatorium.
-
FaKtoMaaN
- Dyskusjoholik

I jak tam Spooky? masz już czy trza czekać jeszcze??:P
-
Dagmara
- Senior forum

Ruskof, oglądałam te filmiki na youtube o senatorium, niektórę nawet mogą być 
Ale też niestety nie są tłumaczone...
Wielka szkoda, że to senatorium nie jest gdzieś bliżej nas, ja bym tam na bank pojechała![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
Wielka szkoda, że to senatorium nie jest gdzieś bliżej nas, ja bym tam na bank pojechała
-
Ruskof
- Senior forum

Dokladnie to samo wpadlo mi na mysl pare dni temu,tylko obawialem się ze inni powiedza ze pan bog mnie opuscil na takie planydagmara pisze:Ruskof, oglądałam te filmiki na youtube o senatorium, niektórę nawet mogą być
Wielka szkoda, że to senatorium nie jest gdzieś bliżej nas, ja bym tam na bank pojechała
A jesli chodzi o filmiki na youtube,to np fillmowania duchow nie widzialem,ogolnie zawiodlem się na tym co na youtube zobaczylem,ale jesli cos lepszego znalazlas to mozesz wklein jakies ciekawe linki
-
FaKtoMaaN
- Dyskusjoholik

dagmara w Polsce także jest wiele miejsc nawiedzonych, wiec może zamiast patrzeć na dalekie kraje, poszukaj u nas w ojczyźnie:D
-
Dagmara
- Senior forum

Fakto, wiem że w Polsce jest dużo takich miejsc, no ale to ech... moje marzenie