Czyżby Roswell w Polsce??

Terminem UFO określa się każdy obiekt latający, którego natura jest niewytłumaczalna dla nauki lub istnieje zbyt mało informacji do jej określenia
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Re: Czyżby Roswell w Polsce??

Post autor: Arek »

Tak ~Sir Nobody~wojsko na pewno by chciało wejść w posiadanie takiego wraku, przecież zawsze może to być jakiś super tajny samolot zwiadowczy kraju niezaprzyjażnionego
DanaS
Senior forum
Senior forum

Post autor: DanaS »

Pomimo tych wszystkich doniesień i innych rzeczy jakoś mnie cche mi się wierzyć w to wszystko. Żeby pod własnym nosem takie cyrki były. Chętnie bym poczytała jakieś więcej informacje na ten temat. Chyba sobie pogrzebię w historii Gdyni.
Adanek
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Adanek »

Nie takie cyrki dzieją się pod ich nosami :) Takiego czegoś oni by nie przepuścili. Są 2 opcje :
Pierwsza :Zabrał to Urząd Bezpieczeństwa żeby to ukryć i zataić........
Druga :Zabrała to Obca Cywilizacja, która nie chcę żeby takie cudo dostało się w nie powołane ręce. Jak my udzie byśmy się tego dorwali to zapewne wykorzystane to byłoby do wojen. Więc oni nas chronią przed nami samymi :)
DanaS
Senior forum
Senior forum

Post autor: DanaS »

Adanek, jak MY byśmy dostali to w swoje ręce to i tak przeciętny Kowalski nie wiedziałby co z tym zrobić. Nie czarujmy się.
Adanek
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Adanek »

Zapomnij, że w ogóle dostaniesz to w swoje ręce :) Z takim czymś nigdy się nie spotkasz bo uprzedzą Cię wojskowi :)
~Sir Nobody~
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: ~Sir Nobody~ »

...a wojskowi mają kumpli-naukowców (a nawet, jeśli JESZCZE nie mają, to zawsze mogą ich sobie "kupić"), a oni prędzej czy później (raczej później, przynajmniej taką mam nadzieję) dowiedzą się, o co w tym chodzi, i z czym to się je (oczywiście, jeśli wcześniej go nie uszkodzą). A wtedy... oj, bida nam ludziom ;]

Wróć do „UFO i obce cywilizacje”