Duch dziadka albo pra dziadka

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
aratachi
Nowa Krew
Nowa Krew

Duch dziadka albo pra dziadka

Post autor: aratachi »

Witam mam problem z duchem. Mieszkam na wsi, wiosną podczas orki zobaczyłem postać dziadka który zmarł 11 lat przed tym jak się urodziłem, dziadek wyglądał jak na zdjęciu na grobie. Gdy doszedł do mnie zniknął. A teraz nowe wydarzenia ostatnio sprzedaliśmy dwie krowy bo nikt nie kupował mleka. Tam gdzie stały krowy postanowiliśmy zrobić garaż dla cioci która zdała prawo jazdy. I teraz się zaczyna, samochód który przywiózł pustaki prawie nie przewalił się w dom. Gdy wyoziliśmy ziemię uderzyłem ciągnikiem w murek i prawie w dom nie mogłem zatrzymać ciągnika. Wczoraj gdy woziłem piach wóz odczepił się z przedniego mostu i pękł dobrze że już w domu a nie podrodze. To wszystko stało się w ciągu 3 dni. Możliwe że dziadek nie chce żeby tam był garaż? Co myślicie o tym.
Awatar użytkownika
pompa9912
Nowa Krew
Nowa Krew

Re: Duch dziadka albo pra dziadka

Post autor: pompa9912 »

poczekaj troche może się uspokoi. A jak nie to spróbuj nawiązać z nim kontakt ;)
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Hmmm, może, a może dziwne zbiegi okoliczności
bartek.villa
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: bartek.villa »

może być zbieg okoliczności, ale muszę powiedzieć, że doświadczyłem podobnych "wrażeń" kiedyś będą w hotelu na kilka dni. 1. dnia zobaczyłem zmarłą ciotkę. Przez kolejne dni spotykały mnie dziwne rzeczy..

Wróć do „Życie po śmierci”