duch

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
arteq1979
Nowa Krew
Nowa Krew

duch

Post autor: arteq1979 »

No tak zaczne od ducha choć nie jestem pewny.A działo się to dość dawno bo w 1988 roku zaraz po pogrzebie mojej prababki około godziny 13. Akurat tak się zdarzyło że wszyscy wyszli gdzieś na zewnątrz i byłem sam w domu. Siedziałem w kuchni z której do sypialni są drzwi z zasłonką. Wpewnym momencie właśnie ta zasłonka się przesunęła przez całą szerkość drzwi.Poszedłem sprawdzić czy ktoś sobie żartów nie robi no ale nikogo niebyło. Po tym zdarzeniu nie przyjeżdżałem do dziadków z pół roku bo się bałem.
Awatar użytkownika
Pandemonium
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Re: duch

Post autor: Pandemonium »

U mnie dziwne rzeczy działy się tylko przed pogrzebem. Później cisza ;) Sama zaś historia nie jest wiarygodna ze względu na to, że miałeś wtedy 9 lat i Twoja interpretacja mogła być nietrafiona. Możliwe, że nawet dzisiaj byś umiał to wytłumaczyć, gdyby Ci się to przytrafiło i nie miałbyś co do tego żadnych wątpliwości. Tak, zostały Ci w pamięci tylko silne emocje i brak wytłumaczenia. Każdy ma taką dziecięcą, straszną historie ;)
cosmniezabija
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: cosmniezabija »

o człowieku nie wiesz co się u mnie dzieje. Boje się sam wlasnego domu, pierw się nie balem bo bylo spokojnie a teraz jestem przerazony nie wiem co zrobic. Jak wiesz jak pomoc to napisz...
Awatar użytkownika
ArekPTGH
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: ArekPTGH »

Jeżeli potrzebujesz pomocy, zapraszam do tego tematu, do każdej sprawy podchodzimy z pełną powagą i profesjonalizmem: http://www.paranormalium.pl/duchy/grupa ... t9267.html
Awatar użytkownika
Sothis
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Sothis »

Kurna... Ćwierć wieku po fakcie. I do tego temat bez puenty/pytania/jakiejś konstatacji.
Awatar użytkownika
ArekPTGH
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: ArekPTGH »

Proponuję dowiedzieć się ile to jest "ćwierć wieku". Odpowiedź z podaniem odpowiedniego tematu kierowałem do osoby o nicku "cosmniezabija", prosiłbym o włożenie okularów i przeczytanie jego wypowiedzi, pozdrawiam.

Arek, PTGH
Awatar użytkownika
Sothis
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Sothis »

Proponuję uważnie przeczytać pierwszy post i zobaczyć jaka data figuruje w opowieści autora. Kąśliwości też proszę sobie darować.

Wróć do „Życie po śmierci”