Jakiś tydzień temu z żoną kupiliśmy piękny bardzo ale to bardzo stary dom na wsi, słyszałem wiele opowieści o nim że podobno zmarło tam aż 30-40 osób.
Wczoraj właśnie się tam wprowadziliśmy, więc postanowiłem wejść do piwnicy i popatrzeć tu i tam, a tam leżała skrzynia, była zamknięta na klucz więc trochę się pobawiłem i otworzyłem, a tu szok znalazłem dwa noże całe we krwi i kartkę na której pisało ''Zrobiłam to z zazdrości'' i kropla krwi na papierze, o wszystkim powiedziałem żonie, poszedłem na strych gdzie znalazłem sznur umocowany do bala i krzesło, sznur miał pętlę, taką jak robią to ludzie którzy chcą się powiesić. Tak mi ciary przeszły po plecach

Nadszedł wieczór, byłem podpity ponieważ wspólnie z żoną świętowałem zakup domu, położyłem się spać, obudziłem się nie wiem która była godzina, obudziłem żonę i trochę rozmawialiśmy patrząc się w okno.
Aż nagle zobaczyliśmy czerwoną twarz patrzącą się na nas, no jestem pewny że to była twarz a nie żadne liście itp... strasznie się wystraszyliśmy, z zawodu jestem policjantem więc przy sobie zawsze mam broń więc przeszedłem się kawałek po nią, i położyliśmy się w łóżku z niepokojem, siedzieliśmy około 2h, aż uznaliśmy że to może jakieś fruwające rzeczy lub coś w tym stylu.
Obudziłem się rano !! Patrze !! wszystkie talerze w kuchni były pozbijane, tylko jakim cudem same i w dodatku wszystkie talerze jakie miałem same, przez zamknięte drzwi od suszarki wszystkie wypadły a drzwi od suszarki były zamknięte a talerzy tam nie było !! to jest dla mnie nie do przyjęcia.
Wtedy ta twarz i te talerze ?
Razem z żoną postanowiliśmy poszukać informacji na temat tego domu.
i strasznie się zawiodłem na kupnie tego domu, okazało się że przelało się tam litry krwi, nie dość że jest on postawiony na cmentarzu żydowskim, to 6 osób popełniło tam samobójstwo, i 2 morderstwa

Ja nie wiem czy mam dziś z tego domu uciekać, czy się panicznie bać, nawet leki uspokajające nie pomagają.
Jeśli dziś mam tam spędzić noc, to biorę dwa gnaty ze sobą i 70cm kosę.
czy da się to jakoś wypędzić, jak to wgl istnieje ??