Witam. Mam pewnego radzaju propblem.
A więc sprawa wygląda tak: od bardzo długiego czasu, mam doświadczenia z ‘’opuszczaniem ciała’’ tnz. Wiem że śpie, czuje, że śpię, widzę swoje ciało na łóżku jak sobie kima, ale mogę chodzić po pokoju itd. Z tym że samo podejście do drzwi już nie wspominając o probie wyjścia kończy się atakiem paniki i czymś co trudno opisać inaczej niż paraliżujący strach.
Ale, oprócz tego, że kompletnie męczy – nie jest to złe – da się żyć. Ale od pewnego czasu zauważyłam że na moim łóżku siedzi pewna czarna postać. Wygląda jak dość masywny mężczyzna. Nie patrzy na mnie, głowe ma skierowaną w drugą strone. Widać same kontury. Wtedy nie mogę się ruszać, jestem ‘’przytwierdzona do łózka’’ . On sam w sobie też nie ejst zły, ale czasami nachodzą mnie takie silne uczucia strachu czy przerażenia – wymaga wielkiej walki by się zbudzić. Przy normalnych koszmarach po rpostu się budzę jak przejdę granicę, a tutaj – ni jak.
Dlatego proszę o pomoc, czy ktoś ma może pomysł co to jest. Dodam że jestem bardzo sceptyczna w tych sprawach, ale tu bardzo proszę o pomoc.
Pomoc
-
Hagath
- Nowa Krew

Re: Pomoc
Mi to wygląda na paraliż senny. W sensie to, że widzisz tego kolesia siedzącego na Twoim łóżku i nie możesz się ruszyć, krzyknąć itp. Rzecz całkiem normalna, zdarza się, nie ma czego się bać. Brat przyjaciółki miał coś takiego raz w życiu - widział jakieś potwory, cholernie się bał i nie mógł zawołać mamy. Dodam, że miał wtedy 20 lat
Co do tego drugiego to albo masz realistyczne sny, albo to OOBE. Poczytaj najlepiej. Mogę się przecież mylić
Pozdrawiam.
Co do tego drugiego to albo masz realistyczne sny, albo to OOBE. Poczytaj najlepiej. Mogę się przecież mylić
Pozdrawiam.
-
Vampirio
- Dyskusjoholik

Przykro mi ale paraliż senny wygląda inaczej. Masz świadomość swojego ciała, czujesz je, otwierasz oczy i normalnie widzisz wszystko tylko trochę podkoloryzowane. A może spróbuj się w takim stanie skupić na miejscu lub osobie, jeśli dobrze pójdzie powinna nastąpić ,,teleportacja''. W sprawie tego człowieka nie wiem co powiedzieć, jeśli to jakiś byt to można go się pozbyć ale nie będę się powtarzał jak, a jeśli nie to wszystko ma podłoże psychiczne..
Ostatnio zmieniony 2012-06-23, 00:36 przez Vampirio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Karoolczak
- Forumowy maniak

Inkub ... Sposrod miliona demonow, wybralas tego, ktory nie pasuje najbardziej... -.- Jezeli masz pisac takie pierdoly to nie pisz w ogole, to samo tyczy się cienistego czlowieka. Od kiedy pojawiaja się w snach? ... Jak dla mnie zwykly mocny koszmar, a co do chodzenia po pokoju to normalny sen swiadomy, tez tak czasem miewam.