Mam kilka pytań, i byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
1. Czytałem, że przyzwanie ducha, wiąże się z pewnymi konsekwencjami (może ni chcieć odejść, może zawładnąć nami itp.) Czy to prawda? I z jakimi dokładnie konsekwencjami?
2. Czy do przyzwania, potrzebne są jakieś specjalne przedmioty? (kadzidełka, świeczki itp.)
3. Czy aby przyzwać ducha, trzeba używać jakiejś specjalnej inkantacji? (jeżeli tak, to prosiłbym o napisanie jej).
4. Czytałem, że przyzywanie wiąże się z ryzykiem (jak pisałem wyżej). Jak się przed tym ochronić? (Jeżeli to była prawda).
5. Czy na odesłanie ducha, potrzebna jest specjalna inkantacja?
6. Jakie duchy mogę przyzywać? (chodzi mi no nie wiem

7. Lepiej przyzywać w domu czy na dworze (w jakimś odludnym miejscu)?
8. Ile takie przyzywanie trwa?
9. Czy jako przyzywający, muszę spełniać jakieś dodatkowe wymogi? (nawet nie wiem jaki przykład dać
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
10. Jak zwracać się do takiego ducha? Po imieniu, z szacunkiem, z pogardą?
11. Czy duch ma jakiś obowiązek? (np odpowiadać a moje pytania czy coś?
12. Czy przyzwanego ducha trzeba odesłać? (jak to zrobić?)
13. Co zrobić gdy np przyzwie ducha a on nie będzie chciał odejść? (Czy może np. pokazywać-objawiać mi się w domu, niszczyć jakieś rzeczy, mścić się lub nawet kogoś okaleczyć?)
14. Czy takiego ducha mogę w jakiś sposób "zamknąć" w jakiejś rzeczy? (np naszyjniku) Jeżeli tak, to co on wtedy będzie robił-dawał? (nie chodzi mi o 5 do zręczności 10 do siły i bonus do hp, latanie+niewidzialność+przenikanie przez ściany i wgl

15. Jeżeli odpowiedzią na 14 pytanie jest tak, to jak to zrobić?
Myślę że to na razie wszystko. Jak m się coś przypomni, to dopiszę.