Grimoirum Imperium

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Grimoirum Imperium

Post autor: Ivellios »

Czy istnieje Możliwość istnienia takiej księgi :?:
Czy fragmenty znajdujące się w Internecie mogą być faktycznie fragmentami przetłumaczonymi tej księgi (manuskryptu) oraz czy czytając takie teksty jest możliwość niechybnego przyciągnięcia do siebie demonów z każdej wysokości i sfery :?:

Fragment artykułu znalezionego w Internecie: ,,Ta księga przyciąga do siebie wiele demonów, nawet w tej chwili obserwują ciebie, niewidzialne. Nalegam abyś modlił się żeby odeszły i wykonuj banishingi przed przewróceneim kolejnej strony, inaczej mogą cię pokonać, co niewątpliwie oznaczałoby szaleństwo i śmierć.''

Księga ta jest często nazywana Grimoire, rzekomo w XVII wieku osiągała zawrotne ceny.
ArturVonFornal
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: ArturVonFornal »

Coś mi kiedyś kumpel o tym opowiadał, kiedyś znalazł coś takiego w internecie i sobie na luzie przeczytał bez rzadnych modlitewek itp. Jak do tej pory go jeszcze nic nie opętało ;)
Może i coś takiego istniało lecz w internecie prawdopodobnie panoszą się podróby i tyle :P
#root
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: #root »

Ktoś z was posiada jakieś namiary na całą księgę ?? Bo z tego co znalazłem na sieci to sa same fragmenty :cry:

[ Dodano: Nie 26 Cze, 2005 ]
Sorki, że napisałem dwa posty pod rząd ale udało mni się znaleść CAŁĄ księge wraz z obrazkami. Niestety po angielsku :cry:. Teraz kieruje prośbe do kogoś kto umie angielski, o przetłumaczenie (w miare dokładnie) tekstu ...

A oto strona: http://spellcastingservices.com/Paid_fo ... rium_A.htm

Wróć do „Życie po śmierci”