Odprowadzanie dusz

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
MatthewLXXVI
Nowa Krew
Nowa Krew

Odprowadzanie dusz

Post autor: MatthewLXXVI »

Witam,
mam problem z bytami, które są w moim domu. Po przywołaniu nie mogą się z niego wydostać. Podobno te dusze trzeba odprowadzić, lecz nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mnie naprowadził na jakiś artykuł w Internecie, lub lekturę.
Awatar użytkownika
Pandemonium
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Re: Odprowadzanie dusz

Post autor: Pandemonium »

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła, po co je przywoływałeś ? o,0"
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Post autor: Dagmara »

No niestety, ostatnio o tym właśnie pisałam na innym portalu, że ludzie, dzieciaki, poszukujące wrażeń nie zastanowią się nad tym, że przywołanie owego bytu to nie wszystko, lecz prawidłowe o0dprowadzenie jest najważniejsze.

Mógłbyś chociaż napisać kogo, lub co konkretnie przywołałeś?
Czy jest to jakiś krewny? Demon?
Awatar użytkownika
Spooky Fox
Administrator
Administrator

Post autor: Spooky Fox »

Jak dobrze rozumiem, to wziąłeś skądś informacje jak je przywołać. A że 99% książek, które zawierają owe wskazówki zawierają również wskazówki jak te byty odwołać, to radzę zaprzyjaźnić się ze znajomymi egzorcystami.

Skoro potrafiłeś przywołać, to teraz w Twojej główce je odwołać. Mnie tam nie żal takich ludzi jak ty i nawet gdybym wiedział jak je odwołać, to bym nie napisał. Ot taka chałtura ze mnie.

JAK COŚ ROBISZ, TO RÓB TO Z GŁOWĄ!
MatthewLXXVI
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: MatthewLXXVI »

Ehh... Wątpię, aby ktoś na tym forum poważnie zajmował się magią. Napisałem ten post z prośbą o pomoc i wskazówkę, a nie po to abyście mnie wyzywali i wytyczali mi moje błędy.
Nie przywołałem tych bytów w żaden "magiczny" sposób, powiedziałbym że byłem nieświadomy tego, co robiłem. Nie powiedziałbym, że jestem dzieciakiem, który przywołuje duchy dla "zabawy", raczej odpowiedzi.
Jedyne co wiedziałem o nich było to, że istnieją i mają odpowiedzi.
Nie były to demony, lecz dusze, które błąkały się po tym wymiarze.
W każdym razie byty zostały odprowadzone - F27.
Nie rozumiem Waszej nienawiści do mnie.
Chciałbym także dodać, że nie podoba mi się cenzura. Zablokowaliście mój post o Iluminatach tylko dlatego, że nie zgadzał się z opinią większości użytkowników.
Boicie się, aby nie wszczęła się "pyskówka". Nie jest to moim problemem, że Wasi użytkownicy nie potrafią prowadzić kulturalnej dyskusji i wyrażać swojej opinii popartej argumentami, lecz muszą
się wyzywać. Myślę, że to nie jest forum dla mnie.
Chciałbym, aby ten temat skończył się na tym poście. Dziękuję
Awatar użytkownika
Spooky Fox
Administrator
Administrator

Post autor: Spooky Fox »

MatthewLXXVI pisze:a nie po to abyście mnie wyzywali i wytyczali mi moje błędy.
Czytanie ze zrozumieniem uczą w piątej klasie podstawówki. Nikt Cię nie wyzywał.
MatthewLXXVI pisze:Nie przywołałem tych bytów w żaden "magiczny" sposób, powiedziałbym że byłem nieświadomy tego, co robiłem.
Pragnę Cię zatem poinformować, że brałeś udział w amerykańskim filmie dla młodzieży :zdziw:
MatthewLXXVI pisze:Nie powiedziałbym, że jestem dzieciakiem, który przywołuje duchy dla "zabawy", raczej odpowiedzi.
Nikt tego nie powiedział. Dagmara rzuciła tylko luźną uwagę, że przywoływaniem z niewiedzy zajmują się dzieciaki.
MatthewLXXVI pisze:Jedyne co wiedziałem o nich było to, że istnieją i mają odpowiedzi.
Nie były to demony, lecz dusze, które błąkały się po tym wymiarze.
Skoro szukałeś odpowiedzi, a wiedziałeś, że dusze je mają, to jednak zrobiłeś to świadomie. Mniej lub bardziej, ale jednak świadomie.
MatthewLXXVI pisze:Nie rozumiem Waszej nienawiści do mnie.
Ależ to żadna nienawiść. Dagmara zapytała się Ciebie, co to były za byty. Wystarczyło spokojnie odpowiedzieć na pytanie, a z pewnością dostałbyś odpowiedź.
MatthewLXXVI pisze:Chciałbym także dodać, że nie podoba mi się cenzura.
Nikomu się nie podoba.
MatthewLXXVI pisze:Zablokowaliście mój post o Iluminatach tylko dlatego, że nie zgadzał się z opinią większości użytkowników.
Zablokowałem Twój post, bo był nieskładny, napisany chaotycznie i bez większego sensu. W porównaniu do innych for o podobnej tematyce tutaj istnieje coś takiego jak porządek i organizacja. W mniejszym lub większym stopniu.
MatthewLXXVI pisze:Boicie się, aby nie wszczęła się "pyskówka". Nie jest to moim problemem, że Wasi użytkownicy nie potrafią prowadzić kulturalnej dyskusji i wyrażać swojej opinii popartej argumentami, lecz muszą się wyzywać.
Jeżeli ktoś zobaczyłby ów post, to nie wiem jak kulturalny musiałby być, żeby go krew nie zalała.
MatthewLXXVI pisze:Myślę, że to nie jest forum dla mnie.
:maruda:
MatthewLXXVI pisze:Chciałbym, aby ten temat skończył się na tym poście. Dziękuję
Proszę bardzo.

Wróć do „Życie po śmierci”