Sprawa warta wyjaśnienia ( Duchy )

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
sosnowiczanin

Re: Sprawa warta wyjaśnienia ( Duchy )

Post autor: sosnowiczanin »

Opiekun, duchy pomocne poboczne, bardzo ładnie.

ktoś mógłby powiedzieć, z elementami inicjacji szamańskiej
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Post autor: Dagmara »

Choroba plus gorączka równa się halucynacja, miałeś tak więc zwyczajne omamy, które często występują podczas wysokiej właśnie gorączki.
A to, że wyzdrowiałeś nie jest niczym niezwykłym, ponieważ nie byłeś leczony samą wodą i chlebem.
Zapewne kiedy spałeś przyjechało pogotowie i podano Ci lek zbijający gorączkę.
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Post autor: Dagmara »

Adrian888 pisze:Nie wiem czy to jest warte wspomnienia ale kilka razy przez okres od tego zdarzenia śniło mi się to samo co przeżyłem wcześniej .
Raczej nie jest to warte wspomnienia, ponieważ powtarzające się zadziwiające sny miewa połowa ludzi na świecie, także wyjątkiem nie jesteś w tym przypadku.
Co do leków przyjmowanych, to skąd macie pewność na 100%, że to właśnie one nie pomogły? Przez cały czas nie było przy Tobie obecnego lekarza, który mógłby to znacząco potwierdzić. Może na początku reakcji nie było widać tylko dopiero pod sam wieczór.
Rozumiem, że sporo osób bardzo chciałoby przeżyć jakieś zjawisko paranormalne, spotykają nas różne zadziwiające zdarzenia, ale nie wszystko jest spowodowane ingerencją bytów z zaświatów.
Niestety ja w Twoim przypadku nie widzę nic paranormalnego, ponieważ podczas choroby można widzieć, czy wyśnić wszystko, a duchy nie mają takiej mocy by człowieka uzdrowić, wyleczyć.
Ale oczywiście jeśli chcesz wierzyć, że to były duchy to nikt ci tego nie zabroni.

Wróć do „Życie po śmierci”