Wczoraj wieczorem , zobaczyłem w swoim pokoju dziwną postać , (jako że mój wzrok jest bardzo czuły ,nawet jak byt nie ma fizycznego ciała w tym świecie to widzę jego aurę)
aura i energia pasowały do pomniejszych demonów , byłem sam w domu więc głośno zacząłem mówić "Qui es et quod vis" "Quem colis" , nikt nie odpowiedział spytałem (Polish loqueris) , w końcu wskazałem kierunki , N(media) S (meridiem) E (name) W (occidens) (mówiłem to co piszę w nawiasie to po łacińsku) . Dobra późno było to poszedłem spać , uznałem to za wybryk wyobraźni. To był Inccubus (pamiętajmy że succuby i inccuby są bisexualne , im obojętnie czy jesteś nim czy nią) , homosexualny miałem pecha ... , poszedłem spać , zaczął mnie dręczyć koszmar , nie mogłem się wybudzić , śniło mi się że goni mnie homo-pedofil który zaczyna mnie po chwili gwałcić , pomyślałem że chociaż we śnie coś zadziałam (zawsze jak słyszałem że pedofil zgwałcił kogoś tam to ręka mi się od razu w pięść zaciska) i poleciałem na niego z pięściami , udało mi się wybudzić , spróbowałem wejść w oobe , chciałem przetestować wysysanie energii , ale przestałem bo widziałem jego aurę wysysałem przez wizualizację i inne techniki , w końcu zniknął (nie wiem czy się ukrył czy dał za wygraną) , włączyłem laptopa i poszukałem modlitwy do św Michała Archanioła i Psalmu 50.Odmówiłem "Ojcze Nasz" "Modlitwę do Anioła Stróża","Zdrowaś Mario" "Pod Twą Obronę" "Modlitwa do Św Michała Archanioła"(Zwaną też "Egzorcyzm Prywatny"

. "Ty nie możliwe" "Udajesz bohatera?" Nie , nastawiłem się psychicznie na demona i nie okazywałem strachu , chociaż się bałem nie okazywałem tego , bo by nie dał na cholerę za wygraną ... Tak jak w poprzednim temacie nie spodziewam się że ktoś w to uwierzy.
BTW
Dla użytkownika Cyril
Tak skutki uboczne czegoś takiego to m.in. późniejsza DUŻA wrażliwość na astral , widzenie ludzi których nie ma opętanie , skończyło się bez tego ostatniego , dlatego JA tylko czytam księgi , już nie przywołuję ,ale widzę ludzi których nie ma (może to duszę , może demony) , jestem bardzo wrażliwy na astral , widzę bardzo dobrze w ciemności , mam nie mal idealny słuch.