Moje różne Dziwne sny..

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
Kubtek
Nowa Krew
Nowa Krew

Moje różne Dziwne sny..

Post autor: Kubtek »

No cóż. Zostałem na tym forum przyjęty chłodno, ale i tak nie zamierzam zrezygnować z pasji i ciekawości.
Nie wiem czy ktoś wie, co może oznaczać ten sen -
Jadę Jakąś dziwną, otwartą platformą przez las, Ta platforma była cała w liściach (Jak w dżungli stare samoloty po wypadkach, jarzycie?) No i ją jade i przejeżdżam koło mojego starego domu, i patrze w okno, po bokach tego okna, w środku widzę żółtą pianke (Nie pamiętam jak to się zwie) a po środku tego okna zobaczyłem dziewczynę... wyglądała na 14 lat. Patrzyła na mnie. była piękna. (Uświadomiłem to sobie niedawno.) a ja jej się przestraszyłem jak nie wiem co, bo ona tak nagle w tym oknie się pojawiła. Ten dom też był taki w liściach z dżungli... Wie ktoś co to może znaczyć? Tą dziewczyne pierwszy raz widziałem na osiemnastce siostry ciotecznej. Sen był około 1-3 miesiące wcześniej!
Wie ktoś co to może znaczyć? Jakieś ukryte lęki, zakochanie?
Awatar użytkownika
Veritas
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Re: Moje różne Dziwne sny..

Post autor: Veritas »

No jeżeli twierdzisz że była piękna, to z pewnością zakochanie. Piszesz z nią?
Awatar użytkownika
6dziewiec
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: 6dziewiec »

Czy to aby na pewno wymagało założenia nowego tematu ? Jest już parę o dziwnych snach. Na przyszłość podczep się pod jakiś. Gdyby każdy opisywał swoje sny w osobnych tematach był by niezły burdel na forum ;)
Kubtek pisze: a po środku tego okna zobaczyłem dziewczynę... wyglądała na 14 lat. Patrzyła na mnie. była piękna.
Jeżeli jesteś pełnoletni i śnią Ci się czternastolatki może to znaczyć, że w przyszłości będziesz miał problemy z prawem :P Jeśli jesteście w zbliżonym do siebie wieku traktuj to jako znak i bierz się za nią
Awatar użytkownika
Kubtek
Nowa Krew
Nowa Krew

Nie, Nie jestem pełno letni. Mam 12 latek ;), a ona na prawdę jest w moim wieku, tylko tak mi wyglądała ^^. Cóż. Nie piszę z nią, bo nawet do niej nie zagadałem na tej osiemnastce, jedynie błysłem kilka razy mym słynnym żartem ^^, Ale jak może to oznaczać zakochanie skoro się jej przestraszyłem? I jeszcze jedno - Mam już dziewczynę na oku (Z klasy) ale ona jakoś się mną nie interesuje. Jakoś tak się rozgadałem. A więc co może oznaczać przestraszenie się? Jarzy somebody?
Awatar użytkownika
Veritas
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Często obawiamy się tego co piękne. Na przykład mówimy że jak ładna, to na pewno zajęta i zarozumiała. Ale nie o to chodzi. Nie udało ci się jej poderwać chociaż chciałeś i teraz plujesz sobie w brodę. Jeżeli ta z klasy cię nie zauważa, to bierz się tygrysie za tą z 'osiemnastki' !
Awatar użytkownika
Kubtek
Nowa Krew
Nowa Krew

Veritas pisze: Jeżeli ta z klasy cię nie zauważa, to bierz się tygrysie za tą z 'osiemnastki' !
Rozwaliłeś mnie tym Tygrysem :p. Problem w tym, że nawet nie wiem gdzie mieszka, nie mam jej numeru żadnego z komunikatorów itp. po prostu nic.

Miewam różne koszmary, ale ich nie pamiętam. Może jutro będe pamiętał co mi się przyśniło. Edytne Post, jak przypomni mi się jeszcze dziś.
Awatar użytkownika
Veritas
Forumowy maniak
Forumowy maniak

A nie było tam kogoś kogo ty znasz i ten ktoś zna ją? Kumasz? Po nitce do kłębka.
A nie wiesz jak ona ma na imię i nazwisko?
Awatar użytkownika
Kubtek
Nowa Krew
Nowa Krew

Zbliża się noc..Czy będzie jakiś sen? Okaże się...
Tylko wiesz...Ja mam takie coś, że czuję nieprzygotowanie do związku. Nie umiem się jakoś poświęcić. Kiedyś umówiłem się z dziewczyną do kina. Nie wywiązałem się...Nie wiem dlaczego...
Awatar użytkownika
Veritas
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Spokojnie. Wszystko jeszcze przed tobą tygrysie! Zobaczysz.
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Post autor: Dagmara »

Matko kochana, co Wy tu wypisujecie chłopak ma dopiero 12 lat, ja rozumiem że w dzisiejszych czasach ze wszystkim idziemy do przodu, no ale bez przesady to nie jest jakieś studio randka...Veritas :>

Wracając do opisanego snu, to nie wiem czy wiesz, ale nie każda wizja musi coś oznaczać, sny dzielą się na kategorie i trzeba odróżnić te symboliczne podlegające interpretacji od pozostałych, które w ogóle pod nią nie podlegają.

Ale tak patrząc na Twój sen, niech już będzie, to można wnioskować iż w przyszłości masz nadzieje na stabilny związek, pragniesz akceptacji ze strony drugiej osoby, lecz obecnie jesteś niestabilny emocjonalnie, niezdecydowany, kierowany swymi wygórowanymi emocjami, nie mającymi stabilnego podłoża- symbol liści na drodze.
Jeszcze sporo musisz przeżyć i nauczyć, nabrać doświadczeń, dojrzeć niczym soczysty owoc, by dorosnąć do założenia związku opartego na stabilności- symbol widzianej starszej dziewczyny i starego domu.

A więc podsumowując, bez żadnej obrazy oczywiście, jesteś za młodym człowiekiem, niestabilnym, pragnącym się wyszaleć, ulegającym niekiedy skrytym wewnętrznym pragnieniom, nie gotowym na poważny związek, przynajmniej jeszcze nie teraz.

Ja rozumiem, że zbliżają się te walnięte Walentynki, ale z całą pewnością ten sen nie oznacza jakieś wielkiej miłości, czy zakochania, taka mała wzmianka na marginesie ;]
Awatar użytkownika
Veritas
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Gdybym zbierał ostrzeżenia od Dagmary, to miałbym ich już chyba z 5 :zdziw:
A tak na poważnie, to ten młody człowiek szukał tylko odpowiedzi :wink:
I myślę, że dostał to, czego chciał. Niech nie popada ze skrajności w skrajność.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kubtek
Nowa Krew
Nowa Krew

Po tygodniu wracam z Torunia, i Wracam na komputer (Cały czas używałem laptopa.)

Dziś Śnił mi się sen, że grałem z drużyną z zespołu mecz jakimś innym klubem (Jak zapewne wiecie jestem młodzikiem Włocłavii) nie mogłem trafić w piłkę, przewracałem się, i powodowałem karne, okazało się że piłka była malutka i z jakiejś takiej pianki, w ogóle ciągle wszystkim myliły się bramki itp. < Mogę prosić o analize tego snu? A tu podam wiadomości które może pomogą w analizie >>W życiu Ja jako młodzik z 2-miesięczny stażem nie mam szans na grę w pierwszym składzie, ale trener wystawia mnie tylko na końcówki, Niektórzy grający po 2-3 lata nie grają w pierwszym. Gram jako obrońca lub pomocnik.
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Post autor: Dagmara »

No niestety, ale muszę Cię zasmucić, Twój sen nic nie oznacza, ponieważ kwalifikuje do wizji chaotycznych, nie podlegających interpretacji, opierający na przeżyciach, które miały miejsce i które normalnie odzwierciedliły się w wizji sennej ;]

Wróć do „Świat snów”