Hoshiro pisze:3 lata temu studiowałem i była na moim roku pewna dziewczyna. Zakochałem się w niej, ale głupio się zachowywałem w stosunku do niej. Powiedziałem, że ja kocham, ona powiedziała, że możemy pójść do kina, ale odmówiłem.
Pierwsze "ale"
Byłeś na studiach i nie potrafiłeś zagadać do dziewczyny? Co ty?
Nerd? Czy jak? Nie wiem, czy śmiać się czy płakać. Moja opinia o studentach pozostaje niezmienna
Wolę być uznawany za dresa i fana SLU xD
Hoshiro pisze:Pewnego dnia zwyzywałem pewnego kolesia na gg, którego podejrzewałem, że chce ją zdobyć przede mną, on jej to przekazał i była masakra, ale nie moglem wytrzymać jak ten koleś się zachowywał przy niej.
Oh my God! To się nie może dziać. No ja Was proszę! Przecież to jest tak żałosne, że już nie śmieszne.
Hoshiro pisze:Minęło trochę czasu i zauważyłem że ma konto na naszej klasie.
NK RULEZ! AVE NASZA KLASA!
Hoshiro pisze:na początku mi się podobały ze względu na to, iż wyszedłem przystojnie.
Okej. Widzę, że ktoś chce mi zabrać miejsce forumowego narcyza. Czy jest na sali Nasza kochana kleryczka? Cleric, powiedz mu, że ja tu mogę być jedynym super laskiem!
Plooosięęę...
Hoshiro pisze:Te zdjęcia przedstawiały mnie jako szatana -na jednym zdjęciu z głupim uśmiechem takim jaki zrobiłem wtedy przed nią. Było więcej zdjęć i wszystkie przedstawiały mnie bez żadnej dziewczyny, ale dający taki znak że mi tego brakuje, jak na przykład ten uśmiech

. To było czarno białe zdjęcie z jednym okiem bez odbicia drugiej osoby, jak przypowieść o jednookim wężu. Było więcej zdjęć na przykład ja jako chłopiec w pokoju, a na kaloryferze dwa króliczki pluszowe. Ogólnie wszystkie zdjęcia były dziwne, ale co najlepsze wszystkie one łączyły się ze zdjęciami tamtej dziewczyny. Ona miała jedno takie, że trzymała serduszko zakryte ustami, a ja że mam zakryte usta kurtką (tylko to zdjęcie mi zostało, mogę Wam je pokazać) Jeszcze takie, że ona siedzi na ławce i ma przyłożone do oka butelkę z piwem i dodała komentarz "zielono mi !" a ja miałem zdjęcie jak siedzę na ławce w zielonej bluzce w mielnie(nad morzem) Tak samo jak ona miałem przyciętych moich aniołów(znajomych po obu stronach) że nie byli widoczni.
MUAHAHAHAHAAAA...nie wiem, od którego idiotyzmu zacząć, bo wszystkie są na tym samym poziomie, więc pozwolisz, że po prostu je wyśmieję - MUAHAHAHAHAAAAA...
Hoshiro pisze:potem jak ginęli micheal jackson, Swayzei były powodzie i zginał Kaczynski ja bylem tym obarczony, że ja przyprowadziłem to morze-śmierć.
Za to na to forum przyprowadziłeś głupotę, jakiej nie zaznaliśmy od ładnych paru miesięcy. Chyba ostatnio jak był tutaj Poeta. Już widzę czemu jeszcze nikt nie zamknął tematu. Wszyscy chcą się pośmiać...o mój Boże, aż mnie brzusio zaczął boleć i przepona z tego MORZA-ŚMIECHU jakie tu przyprowadziłeś...
Hoshiro pisze:ALE ja już tak dłużej nie mogę żyć :(nikt nie jest wstanie ze mną o tym porozmawiać, nawet moja własna matka.
Dlaczego myślałeś, że tutaj z Tobą porozmawiamy? Że naprawdę chcemy usłyszeć o Twoim NIE uprawianiu seksu z dziewczynami, zakładaniu konta na NK i wyzywaniu kogoś na gadu? Nie dziwię się, że własna matka nie chce z Tobą o tym rozmawiać, jeśli jej przedstawiasz to tak samo, jak Nam tutaj. Na jej miejscu też bym nie rozmawiał, jakbym miał takiego syna, który sobie w du*ie rady nie może dać.
Hoshiro pisze:Moi najlepsi kumple bawią się po pachy ze mnie

Nie tylko Twoi kumple. My tu na forum też mamy niezłą pocieszkę.
Hoshiro pisze:ze jak będę prawiczkiem to ona mnie ze chce (czyli moje życie-stan bez seksu od początku)
Student? Sexless?
Hoshiro pisze:jesli ktos ma jakies pytania bardzo prosze...
Mam masę pytań, ale każde z nich by Cię obraziło, więc dam sobie spokój.
Powiem Ci tylko, że nie jesteś takim nieudacznikiem jak myślisz, że jesteś. Wszak udało Ci się rozbawić całe forum swoimi "studenckimi problemami".