Wszystkich, którzy przeżyli, bądź słyszeli od osób które przeżyły cokolwiek mieszczącego się w tym terminie, zapraszam do podzielenia się swoimi przeżyciami lub relacjami innych znanych sobie osób.
Sprawa jest trudna i delikatna z natury, dlatego proszę też pisać na PW.
Wzięcia
-
- Aktywny pisacz
Re: Wzięcia
Wiesz co, ja rozumiem jakbyś pytał ogólnie o historię jakichś porwań, czy ktoś zna itd. Naprawdę sądzisz, że na forum jest ktoś kto tego doświadczył? No ok przyznam się, raz mi się zdarzyło- w dzieciństwie:

-
- Senior forum
No cóż, można zacząć od przypadku Travisa Waltona. Grupa 7 drwali zetknęła się z pojazdem ufo, Walton wyszedł z ciężarówki i zbliżył się do dyskpodobnego pojazdu, strumień światła wystrzelił w jego kierunku a dzielni koledzy i mocne chłopy bo w końcu to drwale rozpiechrzli się z strachu na wszystkie strony. Po 5 dniach Travis "wrócił" .Pod hipnozą opwiadał ciekawe rzeczy, przeszedł także pomyślnie parę razy test wykrywacza kłamstw
-
- Forumowy maniak
Tak , tez znam ten przypadek . Pisalam tez z ludzmi , ktorzy mowia ,ze tego doswiadczyli. Generalnie kazdy , kto zarabia na swoim przezyciu, pisze ksiazki , blogi z ebookami do kupienia itp skreslam od razu . Jest mnostwo takich ludzi w Ameryce np i nie tylko .
Natomiast jest rzesza ludzi, ktorzy chca przekazac wiadomosc , chca zeby ludzie uwierzyli, ale sami staraja się byc jak najbardziej anonimowi, wstydza się czesto o tym opowiadac, latami nie mowia nikomu o swoim sekrecie. Odpowiadaja bardzo szczegolowo i rzeczowo na pytania, ludzie tacy na pewno cos przezyli, czesc szuka byc moze zainteresowania, czesc przezyla cos traumatycznego i mozg wyparl to zdarzenie i zastapil innym ( do glowy przychodza badania przez odbyt przez kosmitow ). Czesc tych ludzi na pewno ma mniejsze lub wieksze zaburzenia psychiczne. Ale sa tez tacy , gdzie prawie jestem w stanie uwierzyc...Ale..
dlaczego kosmici mieliby to robic? Po co brac od lat wciaz nowych ludzi, skoro juz jednego zbadali? Czy to dlatego , ze odwiedza nas wiele ras kosmitow ? Czy robia badania, hybrydy?
Natomiast jest rzesza ludzi, ktorzy chca przekazac wiadomosc , chca zeby ludzie uwierzyli, ale sami staraja się byc jak najbardziej anonimowi, wstydza się czesto o tym opowiadac, latami nie mowia nikomu o swoim sekrecie. Odpowiadaja bardzo szczegolowo i rzeczowo na pytania, ludzie tacy na pewno cos przezyli, czesc szuka byc moze zainteresowania, czesc przezyla cos traumatycznego i mozg wyparl to zdarzenie i zastapil innym ( do glowy przychodza badania przez odbyt przez kosmitow ). Czesc tych ludzi na pewno ma mniejsze lub wieksze zaburzenia psychiczne. Ale sa tez tacy , gdzie prawie jestem w stanie uwierzyc...Ale..
dlaczego kosmici mieliby to robic? Po co brac od lat wciaz nowych ludzi, skoro juz jednego zbadali? Czy to dlatego , ze odwiedza nas wiele ras kosmitow ? Czy robia badania, hybrydy?
-
- Administrator
tak - Twój debilny post został skasowany. Takie podejście to proponuję do kolegów z podwórka, a nie do innych forumowiczów. Bo ani to śmieszne, ani nie wnoszące do tematu. Po prostu żałosne.
a ty wasp - proponuję następnym razem stworzyć temat bardziej...rozbudowany. Bo takie tematy zazwyczaj nie pozwalają na szerokie spectrum dyskusji
P.S. - Tak - warn za offtop pomimo próśb. A z Twoim kolejnym wywodem w stylu dwunastolatka nawet się nie zapoznałem, tylko po prostu usunąłem jak tylko zauważyłem że nie słuchasz poleceń.
a ty wasp - proponuję następnym razem stworzyć temat bardziej...rozbudowany. Bo takie tematy zazwyczaj nie pozwalają na szerokie spectrum dyskusji

P.S. - Tak - warn za offtop pomimo próśb. A z Twoim kolejnym wywodem w stylu dwunastolatka nawet się nie zapoznałem, tylko po prostu usunąłem jak tylko zauważyłem że nie słuchasz poleceń.
-
- Forumowy maniak
Spooky może jednak rozwinie się tu jakaś dyskusja bo ogólny temat jest ciekawy i wciągający.
Zakładając że niektóre porwania są prawdziwe to można wysnuć wniosek że np. jak sama trafnie zauważyłaś mogą nas odwiedzać różne rasy lub po prostu kosmici na swojej planecie są podzieleni i ściśle ze sobą nie współpracują. Np. jedno państwo kosmitów wie o ludziach wiele bo porywało ich, ale inne państwo nie wie nic bo tamto państwo nie dzieli się tą wiedzą. Aby więc ją posiąść państwo to musi samo porwać ludzi i ich zbadać. Wyjaśniłem to bardzo prymitywnie ale chyba wiecie co mam na myśliChantelle pisze:Ale..