Pierwsze dni.

Tematy dotyczące świadomego śnienia (LD), doświadczeń pozacielesnych (OOBE) oraz podróży mentalnych. Pytania o sposoby osiągania, ćwiczenia itd LD i OOBE prosimy umieszczać w przyklejonych tematach
d(-.-)b Music
Nowa Krew
Nowa Krew

Pierwsze dni.

Post autor: d(-.-)b Music »

Witam mam na imię Patryk i mam 13 lat (tak wiem, mało).
No więc przedwczoraj od kolegi z klasy usłyszałem o OO BE.Byłem zdziwiony gdy mówił że widział mnie śpiącego w łóżku o 23 a o 22 jak siedziałem na kompie.Zapisałem sobie nazwę w zeszycie i po szkole przestudiowałem wszystkie metody, a głównie 4+1.Postanowiłem sprawdzić w nocy.
Poszedłem spać o 20:00, a budzik miałem o 00:00 ustawiony.Niestety gdy poszedłem spać to zaraz o 21:xx się obudziłem, ponieważ w moim domu były urodziny brata i dużo hałasu.Pomyślałem, że gdy to zrobię to nie wyjdzie.Do 23 nie spałem, byłem podniecony i miałem bardzo dużo pomysłów, co moje CN (ciało niefizyczne) zrobi.Też znalazłem dużo pytań.Co by się stało gdyby moje CF by próbowali obudzić ? Wrócił bym ? Pomyślałem że tego nie zrobię od razu bo coś mi się stanie. ;s Postanowiłem się ubiec na forum OOBE.PL ale niestety płacić za sms nie będę bo często nawet odp nie dawają ;s.Możecie mi powiedzieć co robiliście 2 dnia od dowiedzenia się oobe.Przez cały wczorajszy dzień byłem spięty.Zapisałem się na kurs na oobe.pl. Proszę o pomoc! Jak Dostać się do oobe?W ile dni uda mi się pierwszy raz dostać na ten 2 świat ? Jakie ćwiczenia powinienem wykonywać i jak się je wykonać ?Co wy robiliście przez pierwsze 2 tygodnie ?
Pozdrawiam d(-.-)b Music
tak

Re: Pierwsze dni.

Post autor: tak »

Potrzebujesz najpierw śnić w miarę świadomie i przede wszystkim pamiętać swoje sny.
Prowadź dziennik. Zapisuj tam wszystko co pamiętasz z nocy, wszystkie myśli dookoła snu które pojawią się w Twoim umyśle. Zapisuj tam wszystko co w jakikolwiek sposób dotyczy snów.
KAŻDY uczy się w innym tempie - dzięki dziennikowi widzisz czarno na białym jak szybko robisz postępy.

Wróć do „OOBE, LD, podróże mentalne”