W autobusie...

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
miklos380

W autobusie...

Post autor: miklos380 »

Witam!

Jestem tu nowy i jest to mój pierwszy temat. Zapisałem się do tego forum w poważnych celach, w nadziei że uzyskam parę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.

A więc przejdźmy do rzeczy. Dwa dni temu kiedy jechaliśmy autobusem na ostatni przystanek, moje koleżanki wpadły na pomysł porobienia sobie zdjęć (ZDJĘĆ! nie sweet foci :grin: ). Jako iż fotki były robione na szybko, nie mieliśmy czasu aby każdą dokładnie przejrzeć zaraz po zrobieniu także wszystkie potem wrzuciliśmy na komputer. Podczas dokładnego oglądania zauważyłem że na jednym zdjęciu jest coś dziwnego. na siedzeniu przed koleżanką widać było coś w rodzaju twarzy czaszki w kurtce i w berecie (?). Jedno jest pewne, autobus był pusty i NIKT przed nią nie siedział. Pamiętamy to dokładnie (było nas 3 osoby).

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Nie wiem co o tym myśleć ale wziąłem sprawę dosyć poważnie. Nie znam się na sprawach paranormalnych dlatego proszę was o pomoc. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to piszcie.
Proszę o tylko normalne i poważne odpowiedzi co to jest???

Pzdr....
Ostatnio zmieniony 2010-09-25, 14:08 przez miklos380, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Ignorant
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Re: W autobusie...

Post autor: Ignorant »

To łysy facet w kopeluszu i chuście na szyji który siedział przed nią ;]
miklos380

Post autor: miklos380 »

Jak tak teraz patrzę to rzeczywiście to przypomina łysego gościa w kapeluszu... No nie wiem, poczekam na więcej odp.
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

Świetnie, że ci się przypomniało.

Wróć do „Życie po śmierci i kontakty z zaświatami”