Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
A czytaliście kiedyś coś o fotografii? Takie coś nie trudno sfotografować. Jeżeli nadal wierzycie, że to duchy to odsyłam do filmu "Duchy, prawda czy fikcja". Tam jest to wyjaśnione dokładnie tak samo jak napisałem powyżej.
Ostatnio zmieniony 2010-09-14, 00:10 przez Van_Helsing, łącznie zmieniany 1 raz.
Koniec z tym śmietnikiem, Ci, którzy chcą wierzyć w duchy na tym zdjęciu to niech sobie wierzą, ja tam wolę wierzyć w moc Moderatorów, temat zgłoszony.
W wersji bardzo, bardzo, ale to bardzo kurtuazyjnej - doświadczasz bardzo, bardzo, bardzo osobliwie silnej pareidolii, skoro nawet w rozmazanym paprochu na zdjęciu widzisz "twarz".
W wersji realistycznej - albo nas próbujesz sprowokować, albo nie potrafisz się posługiwać aparatem i potem ci wychodzą takie "duchy".
Czyściłeś obiektyw, powiadasz... a czym? Porządną szmatką do obiektywu, czy kawałkiem zapoconego podkoszulka?
Przyjrzyjmy się zdjęciom. No, nawet nie musiał to być syf na obiektywie - wystarczyło pstryknąć fotkę z flashem w miejscu, gdzie panowała duża wilgotność powietrza...