Ciężkie sny

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
Spooky Fox
Administrator
Administrator

Re: Ciężkie sny

Post autor: Spooky Fox »

Może to po prostu wina tego, co obserwujesz dookoła, co się dzieje na świecie. Wyobraźnia lubi płatac figle. Może po prostu nie jesteś w stanie tego poczuc, ale po prostu sam na siebie sprowadzasz takie sny?

Nie raz miałem tak, że myśląc o czymś bardzo długo, przeważnie o czymś, co mnie w pewien sposób przerażało, po jakimś czasie mi się to śniło i to bardzo realistycznie. Myślę, że wiele osób tak miało, a jedyny problem u Ciebie to taki, że sny te są dla Ciebie bardzo realistyczne.
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Re: Ciężkie sny

Post autor: Dagmara »

Ból we śnie nie jest niczym nadzwyczajnym, wiele osób go doświadcza, podobnie jak zapachy, sama kiedyś poprzez eksperyment z LD doświadczyłam takowego bólu, fakt faktem nie jest to zjawisko należące do przyjemnych.
Wracając jednak do treści Twych snów to również sądzę iż sny o kataklizmach są spowodowane tym co się na świecie dzieje, kataklizmy przerażają Cię, ten strach zapewne tkwi głęboko w Twojej podświadomości i przejawia się właśnie w wizjach sennych, możesz nawet o tym intensywnie nie myśleć w realu, ale to i tak wyjdzie właśnie poprzez sny.
Odczuwanie niepokoju jest całkowicie zrozumiałe, koszmary senne-bo raczej do tej kwestii mogę zaliczyć Twoje wizje, tak właśnie oddziałowują na nas, w zasadzie to jeśli ktoś nadmiernie ich doświadcza nie pozostaje takiej osobie nic innego jak przywyknąć do tego typu wizji, choć dla niektórych nie jest to sprawą łatwą.

Wróć do „Świat snów”