Witam ,
Chciałbym wam przedstawić sen jaki to zaznałem gdy miałem 6 lat.Zacznę od początku.Kiedy się urodziłem mój pradziad nie żył przez 12 lat.W śnie stałem na podwórku i bawiłem się wtem zobaczyłem ,iż jakaś osoba wyłania się zza rogu (jakieś 10 metrów) i woła mnie do domu.Poszedłem za nim (Na podwórzu mamy 2 domy 1 stary pradziadka i babki) i co zobaczyłem
? Otóż to , że wszystko dokładnie co tam było 12 lat temu! Każdy kwiat , trofeum , garnki wszystko.Podczas snu odwiedził mnie mój pradziadek i babcia . Kolejnego dnia (po śnie) pobiegłem do babci , zawołałem ją do starego domu i opisałem wszystko co widziałem , potwierdziła , że wszystko się zgadza. Następnie zapytałem mojego dziadka on także potwierdził.
Co o tym sądzicie?
Odwiedziny
-
CheeTaH
- Nowicjusz

-
Arek
- Senior forum

-
DiaRosse
- Nowa Krew

Re: Odwiedziny
Hm... Emocje ludzi mają bardzo duży wpływ na to o czym śnimy. Być może widziałeś zdjęcia domu albo ktoś Ci o tym opowiadał kiedy byłeś mały i wszystko utrwaliło się w Twojej pamięci.
Albo masz jakieś traumatyczne przeżycie związane z tym miejscem. Może pradziadek umarł w sposób tragiczny? Zazwyczaj takie rzeczy zostają w pamięci i po latach ujawniają się na różne sposoby.
Albo... Pradziadek dał Ci jakiś znak. Może chce, abyś o nim nigdy nie zapominał? W takim razie radziłabym pójść na jego grób albo pomodlić się za niego (jeśli jesteś wierzący).

Albo masz jakieś traumatyczne przeżycie związane z tym miejscem. Może pradziadek umarł w sposób tragiczny? Zazwyczaj takie rzeczy zostają w pamięci i po latach ujawniają się na różne sposoby.
Albo... Pradziadek dał Ci jakiś znak. Może chce, abyś o nim nigdy nie zapominał? W takim razie radziłabym pójść na jego grób albo pomodlić się za niego (jeśli jesteś wierzący).
-
CheeTaH
- Nowicjusz

Dom jest w 90 % cały rozebrany w środku.Zaraz po śmierci pradziada.Zdjęcia owszem widziałem ale żeby wszystkie szczegóły ? Nie wiem jak to wytłumaczyć.
zrób coś ze swoim podpisem, wygląda co najmniej głupio. Wiekszą czczionką się nie dało? cleric
zrób coś ze swoim podpisem, wygląda co najmniej głupio. Wiekszą czczionką się nie dało? cleric
-
DiaRosse
- Nowa Krew

Hm... A opowieści babci, dziadka? Nigdy nie opowiadali Ci o tym domu? Może zapamiętałeś szczegóły i wyobraziłeś sobie to?
Umysł ludzi jest potężny. Jesteśmy czymś więcej niż tylko fizycznym ciałem. Tylko szkoda, że nie każdy o tym wie.
Jednakże nadal jest wersja 'znak pradziadka' .
Szczerze mówiąc to chyba nikt nie wyjaśni Ci tego w zadowalający sposób. Więc lepiej będzie jak nie będziesz interesował się tym. To i tak do niczego nie prowadzi... Może był to jednorazowy sen? Nie ma sensu zawracać sobie takim głowy.
Pozdrawiam!
Jednakże nadal jest wersja 'znak pradziadka' .
Szczerze mówiąc to chyba nikt nie wyjaśni Ci tego w zadowalający sposób. Więc lepiej będzie jak nie będziesz interesował się tym. To i tak do niczego nie prowadzi... Może był to jednorazowy sen? Nie ma sensu zawracać sobie takim głowy.
Pozdrawiam!