Odwiedziny

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
Awatar użytkownika
CheeTaH
Nowicjusz
Nowicjusz

Odwiedziny

Post autor: CheeTaH »

Witam ,

Chciałbym wam przedstawić sen jaki to zaznałem gdy miałem 6 lat.Zacznę od początku.Kiedy się urodziłem mój pradziad nie żył przez 12 lat.W śnie stałem na podwórku i bawiłem się wtem zobaczyłem ,iż jakaś osoba wyłania się zza rogu (jakieś 10 metrów) i woła mnie do domu.Poszedłem za nim (Na podwórzu mamy 2 domy 1 stary pradziadka i babki) i co zobaczyłem
? Otóż to , że wszystko dokładnie co tam było 12 lat temu! Każdy kwiat , trofeum , garnki wszystko.Podczas snu odwiedził mnie mój pradziadek i babcia . Kolejnego dnia (po śnie) pobiegłem do babci , zawołałem ją do starego domu i opisałem wszystko co widziałem , potwierdziła , że wszystko się zgadza. Następnie zapytałem mojego dziadka on także potwierdził.

Co o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Re: Odwiedziny

Post autor: Arek »

Kronika Akaszy?

-- 20 Mar 2010 00:45 --

http://www.paranormalium.pl/post55546.h ... szy#p55546
DiaRosse
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: DiaRosse »

Hm... Emocje ludzi mają bardzo duży wpływ na to o czym śnimy. Być może widziałeś zdjęcia domu albo ktoś Ci o tym opowiadał kiedy byłeś mały i wszystko utrwaliło się w Twojej pamięci. :grin:
Albo masz jakieś traumatyczne przeżycie związane z tym miejscem. Może pradziadek umarł w sposób tragiczny? Zazwyczaj takie rzeczy zostają w pamięci i po latach ujawniają się na różne sposoby.
Albo... Pradziadek dał Ci jakiś znak. Może chce, abyś o nim nigdy nie zapominał? W takim razie radziłabym pójść na jego grób albo pomodlić się za niego (jeśli jesteś wierzący).
:-)
Awatar użytkownika
CheeTaH
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: CheeTaH »

Dom jest w 90 % cały rozebrany w środku.Zaraz po śmierci pradziada.Zdjęcia owszem widziałem ale żeby wszystkie szczegóły ? Nie wiem jak to wytłumaczyć.

zrób coś ze swoim podpisem, wygląda co najmniej głupio. Wiekszą czczionką się nie dało? cleric
DiaRosse
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: DiaRosse »

Hm... A opowieści babci, dziadka? Nigdy nie opowiadali Ci o tym domu? Może zapamiętałeś szczegóły i wyobraziłeś sobie to? :D Umysł ludzi jest potężny. Jesteśmy czymś więcej niż tylko fizycznym ciałem. Tylko szkoda, że nie każdy o tym wie. :D
Jednakże nadal jest wersja 'znak pradziadka' . :-)
Szczerze mówiąc to chyba nikt nie wyjaśni Ci tego w zadowalający sposób. Więc lepiej będzie jak nie będziesz interesował się tym. To i tak do niczego nie prowadzi... Może był to jednorazowy sen? Nie ma sensu zawracać sobie takim głowy.
Pozdrawiam! :P

Wróć do „Świat snów”