Pozdrawiam Adrian

zgadzam się.SmokD pisze:Bez sensu media powinny trąbić o przyszłości ziemi, Są dowody, że nasa kłamie na temat planety mars ich zdjęcia są retuszowane aby ukryć prawdę.
foty z Marsa są retuszowane jak i Księżyca to fakt, ale tam jest znikoma zawartość atmosfery, więc nie może być tak niebiesiutko jak na Ziemi..SmokD pisze:Tak na prawdę mars nie jest czerwony. Ma niebieskie niebo, jestem pewien
ŚWIĘTA RACJA, ale na pewno nie pochodzi ona z Marsa...SmokD pisze: jest dużo dowodów na to, że istnieje inna cywilizacja która odwiedza naszą planetę chodzi mi o UFO, to pewne, że na ziemi kiedyś lub nadal jest przetrzymywany kosmita, pewne jest, że USA i inne podobne kraje to zakłamane świnie.
Kto tak mówił?? o.OSmokD pisze:Mówią, że gdyby świat dowiedział się o istnieniu innej cywilizacji, ludność by upadła, bez sens?
BO????SmokD pisze:Za parę lat będzie jeszcze gorzej. To mnie wkurza..
Przypadkowo fale elektromagnetyczne mogłyby zachowywać się tak samo, jak u nasco my, bo to by oznaczało że te same przypadki były u nich a to jest mało możliwe.
SETI to poszukiwanie inteligentnych istot, które (prawdopodobnie) będąc na podobnym do naszego poziomie technologicznym wysyłali (dawno dawno temu) celowo, bądź nie jakieś sygnały. Jeżeli coś odbierzemy, to i tak pewnie rasa nadawców nie będzie już istnieć , ale będziemy mieć świadomość, że jednak są ( i w którym kierunku mamy patrzeć).Nie wiemy w ogóle jak wyglądają kosmici i czy są to istoty rozumne. Nie wiadomo czy mają takie urządzenia którymi da się odebrać takie sygnały
Zapomnieliśmy przecież, że NASA jest żydowsko-chrześcijańską komórką agentów ds. propagandyasa utajnia ze wzgledu na Kosciol poniewaz Biblia dokladnie NEGUJE istnienie istot pozaziemskich.