Dziwne zdolności
-
- Forumowy maniak
-
- Administrator
Nie wiem czy to mozna zaliczyc do zjawisk paranormalnych, ale za kazdym razem jak sobie zaloze nowy pasek u spodni, to on po jakichs dwoch tygodniach jest wykrzywiony... a takie paski sa dosyc mocne
Wykluczyli juz u mnie rodzice mozliwosc wykrzywienia go wskutek niewyasciwej postawy i innych tego typu rzeczy...

-
- Aktywny pisacz
-
- Administrator
-
- Aktywny pisacz
Hmm... Umiejętność aury posiada się od dziecka. Zauważ, że nieraz na ciebie dziecko patrzy (najczęściej nad twoją głowę). Albo do jednego się tuli i lepi, a przy drugim płacze. Dlaczego? Bo on widzi jaki człowiek jest. Umiejętność widzenia aury zanika z czasem, przez nieużywanie i "niszczenie wzroku" poprzez TV, komputer, itp.
Zwierzęta też posiadają tą umiejętność. Wystarczy się wszystkiemu przyjrzeć i zastanowić.
Inne umiejętności być może miał wrodzone, nauczył się ich jakoś (może w snach?), a może rodzice też mają taką umiejętność i to w genach? Tego nie jestem pewien, ale aury tak:)
Pozdr.
H.
Zwierzęta też posiadają tą umiejętność. Wystarczy się wszystkiemu przyjrzeć i zastanowić.
Inne umiejętności być może miał wrodzone, nauczył się ich jakoś (może w snach?), a może rodzice też mają taką umiejętność i to w genach? Tego nie jestem pewien, ale aury tak:)
Pozdr.
H.
-
- Forumowy maniak
-
- Tropiciel tematów
-
- Aktywny pisacz
-
- Tropiciel tematów
Zdolności.......Często korzystałam z pomocy tarota czy wahadełka ( co do wahadełka- to jest normalne, że przekazując mu swoją energię kręci się w stronę o której pomyślisz... potrafi to każdy szary, zwykły, nieobeznany, niewierzący absolutnie w żadne tego typu moce człowiek...)
A jeśli chodzi o takie wynikające same z siebie to...
Mam bardzo rozbudowaną intuicję, często przeczówam co się za chwilę lub w najbliższym czasie wydarzy, miewam prorocze sny, wyczówam emocje a czasami zdarza się, że myśli innych ludzi, kilka razy zdarzyło mi się, że przedmioty w mojej obecności "wędrowały"
Nom np. samoistnie przesówające się torby, zapalające się nagle w środku nocy radio, telewizor itp. lub na odwrót gasnące... Kiedyś oprócz proroczego snu fizycznie odczułam zagrożenie... Ale nie będę was zanudzać... :530:
A jeśli chodzi o takie wynikające same z siebie to...
Mam bardzo rozbudowaną intuicję, często przeczówam co się za chwilę lub w najbliższym czasie wydarzy, miewam prorocze sny, wyczówam emocje a czasami zdarza się, że myśli innych ludzi, kilka razy zdarzyło mi się, że przedmioty w mojej obecności "wędrowały"

Nom np. samoistnie przesówające się torby, zapalające się nagle w środku nocy radio, telewizor itp. lub na odwrót gasnące... Kiedyś oprócz proroczego snu fizycznie odczułam zagrożenie... Ale nie będę was zanudzać... :530: