Zjawiska na terenie dolnośląskiego

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
Quechua
Nowa Krew
Nowa Krew

Zjawiska na terenie dolnośląskiego

Post autor: Quechua »

Witam, jestem nowy.

Chciałbym się zająć badaniem zjawisk paranormalnych, czy znane Wam są jakieś na terenie Wrocławia, bądź całego województwa? Nawiedzone domy, niewyjaśnione sprawy itd?

pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc!
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Re: Zjawiska na terenie dolnośląskiego

Post autor: Dagmara »

Witam,
ogólnie na Dolnym Śląsku jest nawet sporo takich miejsc, na innym forum czytałam o nawiedzonym hotelu gdzieś na terenie Wrocławia, ale już nie pamiętam gdzie owe miejsce dokładnie się znajdowało.
W Bardzie jest miejsce rzekomo nawiedzone nazywa się Wysoki Kamień, na forum jest o nim opisane, z tym że do końca nikt nie jest pewien czy przypadkiem historia ta nie jest tylko ciekawą legendą, ale samo miejsce i kamienny krąg jest bardzo ciekawe :)
W Kłodzku prawdopodobnie na terenie Kościoła gotyckiego Jezuitów straszy, ale to trzeba by było przeprowadzić wywiad pośród księży.
Szukaj jeszcze informacji w necie, mi niestety brakuje czasu na tego typu poszukiwania, ale wiem, że trochę tego było.
Pozdrawiam.

Wróć do „Życie po śmierci”